Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


RECAP: Open Coffee bij Center Parcs ‘Het Heijderbos’

Gepubliceerd op: 01-09-2023

De aftrap van een nieuw netwerkseizoen kun je niet beter doen, dan bij het Business Center van Het Heijderbos. Maar liefst 65 ondernemers kwamen afgelopen vrijdag 1 september bij elkaar om hun zakelijke netwerk te verbreden en bestaande relaties na de zomerperiode weer te spreken. Er was koffie en thee en de ochtend werd opgesierd door diverse lekkernijen zoals versgebakken cake en kleurrijke fruitbakjes. Na diverse interessante presentaties was het hoogtepunt toch wel het Jungledome, waar de ochtend werd voortgezet naast een waterval, tussen de lianen en de palmbomen.

 

Het Heijderbos Business Center

Bijna iedereen in de regio kent wel Het Heijderbos van Center Parcs in Heijen. Maar wat mensen vaak niet kennen, is het prachtige Business Center waar vergaderingen, bedrijfsfeesten, teamuitjes en trainingen kunnen worden georganiseerd. Het Business Center beschikt over diverse grote en kleinere zalen, overlegruimtes en een mooie grote centrale ontvangstruimte met een prachtige bar. Natuurlijk kun je hier als ondernemer je fantasie de vrije loop laten, maar zelfs dáár kun je nog een schepje bovenop doen, als je je realiseert dat je er ook workshops, teambuildingactiviteiten en overnachtingen kunt inplannen. Zo kun je zelfs slapen in een lodge ìn het Jungledome!

 

Open Coffee Maasvallei Netwerk Jungledome Center Parcs

 

Podiummoment

Toon van Tilburg, Youness Agness van Finadrôme en Hera Life verzekeringen.

Tijdens de Open Coffee kregen diverse ondernemers de mogelijkheid om hun specialiteit in de spotlights te zetten. Zo sprak Youness Agness van Hera Life, namens Finadrôme over een alternatief of aanvulling op een Arbeids Ongeschiktheids Verzekering, ook wel bekend als de AOV. Het betreft een verzekeringsproduct dat bij langdurige ziekte, een éénmalige en directe uitkering tot €200.000,- verzorgt. Het is een product dat ook naast een bestaande AOV of naast een broodfondsoplossing afgesloten kan worden. Voor meer informatie kan men contact zoeken met Toon van Tilburg van Finadrôme.

Ook Frank Pijnenburg, de Projectleider van ZZP NOB Boost maakte van de gelegenheid gebruik om het nieuwe evenement van ZZP NOB Boost in oktober aan te kondigen! Ben je zzp’er, starter of kleine ondernemer? Zet dan het gratis evenement op 10 oktober in Schijndel in je agenda. Binnenkort volgt er meer berichtgeving met aankondiging van sprekers en workshops via een nieuwsartikel.
Wil je zelf vast kijken wat er gaat gebeuren? https://zzpnobboost.nl/boost-event-2023

 

Jessie Jacobs van Jesocials.nl en Marloes Keeris van Dash of Ginger

 

 

Deelnemers

We zagen diverse leden aansluiten als ambassadeurs van hun bedrijven, en natuurlijk diverse nieuwe bedrijven die deelnamen om te zien welke waarde het netwerk voor hen zou kunnen bieden. In totaal bezochten ongeveer 65 ondernemers de Open Coffee van vrijdag 1 september.

Enkele voorbeelden: 
Wesley Jordans van JK automatisering, Paula de Visser van Het Helende Huis,  Remy de Wildt en Gise van Vlerken van 6P Partners, Herbert en Nadia van den Heuvel van Ictoria, Marjo Engberts van MEID, Maurice Goddink van Fleximo,  Mark Janssen van Ommnia Systems, Gerrie Oreel van Stufa, Carola en Ronald van Van Elst containerverhuur BV, Gert Wolters en Marc van Bree van Wolters Advies, Carin Fait van Par Fait Life Coaching, Conny van den Hoogen van het Leerwerkloket NOB,  Caroline Coerwinkel van het UWV WERKbedrijf, Peggy Hendriks van DAADKRACHT VenraySharon Boerboom van Sharon Marketing & Media en Mariet Reintjes van Reintjes Bloemen en vele anderen.

 

 

Uitreiking certificaten en raamstickers

Leden van het Maasvallei Netwerk ontvangen een lidmaatschapscertificaat en een transparante raamsticker voor winkeldeur, etalage of bedrijfsauto. Op korte termijn volgt er ook een online mediakit om deelname aan het netwerk uit te kunnen dragen. Samen met onze leden vormen we een dynamische netwerkorganisatie. Groei van het netwerk vormt een belangrijk wapenfeit voor iedere deelnemer. Daarom mag het lidmaatschap met trots worden uitgedragen, zodat er een nog groter en diverser netwerk ontstaat waar iedereen zijn vruchten van plukt. Deze eerste groep ondernemers ontvingen hun certificaten. De komende Open Coffees zullen er geregeld leden in het zonnetje worden gezet en bedankt voor hun loyaliteit en deelname. De schitterende boeketten werden samengesteld door bloemkwekerij Reintjes Bloemen uit Veulen.

 

Uitreiking lidmaatschapscertificaten

 

 

Volgende Open Coffee

Op vrijdag 6 oktober vindt de volgende Open Coffee plaats. Het Maasvallei Netwerk is dan te gast bij ‘Boutique Hotel & Restaurant de Bungelaer’  Je kunt je nu al direct aanmelden. zodat je zeker bent van een plaats.

AANMELDEN OPEN COFFEE 6 OKTOBER

 

Social media

Hieronder zie je een selectie van foto’s van de ochtend. De foto’s mag je gebruiken op je Social mediapagina’s. Laat zien dat je actief bent in de regio. Als je de hashtag #maasvalleinetwerk gebruikt, dan kunnen wij zien waar de foto’s geplaatst zijn. Als je een beetje thuis bent in social media, zoek ons dan op en tag ons in je post! We liken dan je bericht en reageren erop, of we delen je bijdrage met onze volgers. Dit vergroot voor iedereen de zichtbaarheid binnen het sociale netwerk. We maken daar heel actief gebruik van.

Like, deel en abonneer op de sociale media van het Maasvallei Netwerk: Facebook | Instagram | LinkedIn | YouTube

 

Foto’s 

Bekijk hier alle andere foto’s.

Met dank aan onze huisfotograaf John Smits van Bona Pictura.