Maasvallei Netwerk
Advertentie
CuijkOnderneemt!

Sluit je ook aan!

Honderden ondernemers in de regio gingen je voor en sloten zich aan bij het Maasvallei Netwerk. Ze maken gebruik van de kracht en synergie die uitgaat van samenwerking. Deze ondernemers zijn lid geworden, soms om andere ondernemers te leren kennen, soms te kunnen deelnemen aan grote regionale beurzen of netwerkevents. Maar ondernemers willen altijd op de hoogte zijn van wat er leeft en bruist in de omgeving en ze zijn lid omdat hun bedrijfsnieuws gerichte aandacht verdient.

Maasvallei Netwerk is een gewaardeerde organisatie die sinds 2010 bestaat en een vast onderdeel vormt in het marketingplan van veel ondernemers en initiatiefnemers. Uit onderzoek blijkt dat veel bedrijven bij één of meerdere ‘netwerkclubs’ zijn aangesloten. Het midden- en kleinbedrijf vaart wel bij de verbinding die het Maasvallei Netwerk hen biedt.

Doe je ook mee? Hoe groter de beweging, hoe krachtiger het netwerk voor jou en jouw bedrijf is!

 

Maasvallei Netwerk

GRATIS LID WORDEN

Speciaal voor kleine bedrijven.
Eenvoudige bedrijfsnaamvermelding in de online ledengids.
Je bent gratis welkom op de Open Coffees.
Je krijgt uitnodigingen voor evenementen in de regio per e-mail.
Ontvang gratis actueel bedrijfsnieuws uit de regio per e-mail.
Je ontvangt gratis twee entreebewijzen voor de eerstvolgende Business Beurs.

Ja! Dit wil ik. Meld mij aan voor het Maasvallei Netwerk.

 

PREMIUM LID WORDEN 

SLECHTS €249 PER JAAR EXCL. BTW. (volledig fiscaal aftrekbaar)
De voordelen van het gratis lidmaatschap, aangevuld met:
Opname in de online ledengids met bedrijfsnaam, contactgegevens, omschrijving, website link en logo;
Publicatie nieuwsartikelen (max. 1 p/m) op de voorpagina van het Maasvallei Netwerk;
Korting van 50% op een podiummoment tijdens een Open Coffee, waarin je 10 minuten mag pitchen;
Je ontvangt uitnodigingen voor speciale evenementen zoals netwerkdiners;
Je mag tegen een gereduceerd tarief personeelsadvertenties plaatsen;
Premiumleden krijgen maar liefst 10% korting bij het boeken van een beursstand;
Je ontvangt een exclusieve raamsticker “Lid van het ondernemerscollectief – Maasvallei Netwerk”;
Je bent een ambassadeur van het Maasvallei Netwerk.

Ja! Dit wil ik. Meld mij aan voor het Maasvallei Netwerk. *Meest gekozen!

 

V.I.P. LID WORDEN

SLECHTS €599 PER JAAR EXCL. BTW. (volledig fiscaal aftrekbaar)
De voordelen van het premium-lidmaatschap, aangevuld met:
Jouw nieuwsartikelen (max. 2 p/m) worden doorgeplaatst op alle social media kanalen.
Jouw nieuwsartikelen (max. 2 p/m) worden doorgeplaatst in de nieuwsbrieven.
V.I.P.-leden krijgen maar liefst 15% korting bij het boeken van een beursstand.
Gratis podiummoment tijdens een Open Coffee. Je zet jouw bedrijf 10 minuten in de spotlight.
Kosteloos personeelsadvertenties (max. 4 p/m) plaatsen op de voorpagina. (binnenkort mogelijk)
Je krijgt voorrang bij het boeken van stands voor exposanten en bij evenementen.
Natuurlijk kom je in aanmerking voor kortingen, speciale acties en VIP-toegang bij evenementen.

Ja! Dit wil ik. Meld mij aan voor het Maasvallei Netwerk.

 

Marga Dekker

“Nieuwe contacten leggen is iets oneindigs.
Ik heb mijn netwerk enorm kunnen uitbreiden en
dat levert nieuwe relaties en nieuwe klanten op.
Netwerken is voor mij echt een goudmijn!”

~ Marga Dekkers. Regelmatige bezoeker Open Coffees.

 

 


Overige opties

Nieuwsbericht plaatsen 

Wij plaatsen jouw artikel op de voorpagina van de website. Jouw artikel wordt ook doorgeplaatst op alle social media kanalen van het Maasvallei-Netwerk en het artikel wordt meegenomen in de eerstvolgende nieuwsbrief. Zo kun je een lancering, bekendmaking of opening extra kracht bijzetten of kun je jouw evenement op grote schaal bekend maken.

Een nieuwsbericht plaatsen kost €69,99 exclusief btw.
– Premiumleden mogen gratis en onbeperkt nieuws plaatsen op de website. De optie om het tevens bovenaan op de voorpagina van de website te laten plaatsen, door te laten delen op de socials en plaatsing in de e-mailupdates kost extra €34,99 exclusief btw.
– V.I.P.-leden kunnen maximaal 2 (nieuws)artikelen plaatsen per maand, bovenaan op de voorpagina plaatsen en  deze worden gratis doorgeplaatst op social media en in e-mail- updates. Wij helpen je met het schrijven en redigeren van een goed artikel of een pakkende advertorial. Informeer naar de tarieven en opties.


Podiummoment

Een podiummoment is een pitch van 10 minuten of een korte presentatie van jouw onderneming of initiatief tijdens een Open Coffee. Nadien kunnen de gasten vragen aan je stellen. De Podiummomenten worden vooraf geadverteerd in de agenda en in de nieuwsupdates binnen het Maasvallei Netwerk, wat de nodige exposure en promotie oplevert. Deelnemen kost €199,00 exclusief btw. Voor Premiumleden geldt er een eenmalige korting van 50% per jaar. V.I.P.-leden kunnen één keer per jaar een Podiummoment  in overleg gratis inboeken.

 

Vacatures plaatsen

Je kunt jouw vacatures of werkzoekende kandidaten (voor arbeidsbemiddelaars) bij ons aandragen. Deze worden volgens dezelfde tarieven als nieuwsartikelen geplaatst op de voorpagina. We plaatsen vacatures voor de periode van 1 maand, of op verzoek korter. We werken momenteel aan een samenwerkingsverband met diverse recruiters en uitzendbureaus. Zoek je personeel met specifieke kennis en kunde uit de regio? Laat het ons gerust weten, wellicht kunnen we voor je bemiddelen met andere leden binnen het netwerk. Premiumleden kunnen met 50% korting personeelsadvertenties plaatsen en VIP-leden kunnen tot 4 advertenties per maand kosteloos laten plaatsen.

 

Advertentiebanners op de website

Banners op de website plaatsen kan vanaf €299,00 exclusief btw. per maand.  Premiumleden en VIP-leden komen in aanmerking voor een korting. Vraag naar de tarieven en voorwaarden.

 

Omnipresence Land van Cuijk

Verhalen worden gelezen en worden onthouden. Wij vertellen jouw verhaal. We maken een storytelling-serie van geschreven artikelen (blogs) en tientallen korte video’s. We maken een professionele podcastserie met interviews.  Dit Omnipresence-pakket is ook inclusief een gratis fotoshoot van jou en jouw team voor jouw profielfoto’s op je website en social media kanalen. Deze content is van hoogwaardige kwaliteit en kan onbeperkt worden ingezet. Professionele content creators gaan met ervaring en creativiteit voor je aan de slag.

We gaan gebruikmaken van alle bekende social media kanalen zoals Facebook, Instagram, Youtube, Twitter en Spotify. Daarnaast adverteren we ook op de conventionele manier om alle potentiële klanten aan te spreken via alle kanalen. We adverteren voor je op radio en televisie met professionele spots, op lokale nieuwswebsites en in lokale huis-aan-huisbladen.  Je maakt gebruik van de kracht van herhaling en van een ijzersterke, bewezen multimediale marketingmix. Is het tijd voor een écht goed plan? Het Land van Cuijk en Noord-Limburg hoort jouw verhaal en kent jouw naam. Laat dat maar aan ons over!

U krijgt professionele zichtbaarheid voor de periode van minimaal 12 maanden.  Informeer naar de Maasvallei Omniprescence-pakketten voor jouw bedrijf die speciaal voor Maasvallei leden wordt aangeboden vanaf €4999,- per maand excl. btw. Informeer naar de tarieven en opties.

 

Beursstand Businessbeurs

Als exposant op de Businessbeurs van het Maasvallei Netwerk ben je met jouw bedrijf goed vertegenwoordigd in het Land van Cuijk. Een offerte ontvang je op maat aan de hand van jouw wensen en budget. Zodra er weer een beurs gepland staat, kun je jezelf aanmelden.