Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Open Coffee

Het is een begrip. Wereldwijd worden er Open Coffees georganiseerd omdat het bij uitstek dè manier is voor ondernemers om hun netwerk te vergroten. En het is ook nog eens een heel leuk, want iedereen staat open voor een gesprek! Contacten leggen onder het genot van een kop goede koffie, was nog nooit zo gemakkelijk. Dus ontmoet ondernemers uit de omgeving van Cuijk, Boxmeer, Grave, Mill, Gennep en Venray.

Open Coffee Maasvallei Netwerk

De filosofie

Het Maasvallei Netwerk is er specifiek om ondernemers in de regio een breed netwerk te bieden met waardevolle resources. Daarom organiseren we maandelijks een ontmoeting, bij een geselecteerde ondernemer in de regio. Door maandelijks een andere locatie te kiezen zetten we iedere maand een andere ondernemer in de spotlights en zorgen we samen voor een volle vloer. Entree is gratis. Een goede kop koffie wordt aangeboden door de ondernemer waar wij te gast zijn.

■ Het zakelijke netwerk gemakkelijk vergroten
■ Kennis delen en leren van elkaar
■ Nieuwe klanten en leads vinden in de regio
■ Mateloos geïnspireerd raken
■ Opdrachten gunnen aan vertrouwde gezichten
■ Werken aan je zichtbaarheid

 

Aanmelden

We vragen iedere bezoeker om zich vooraf aan te melden, zodat we goed zicht hebben op het aantal deelnemers. We kunnen dan vooraf inschatten hoe druk het wordt en hoeveel naambadges we klaar moeten leggen.

BEKIJK DE AGENDA

 

 

Cees Hoogesteger. Audiovisuele communicatie met oogcontact

“De Open Coffees van het Maasvallei Netwerk zijn voor mij zeer waardevol gebleken. Naast de inspirerende gesprekken met andere ondernemers is er een contact ontstaan die ons product -de digitale receptioniste- de kans geeft voor een pilot op hun locatie.” 

 

 

 

Wat kun je verwachten

Iedere eerste vrijdag van de maand starten we om 09:00u. en beëindigen we de meeting om 11:00u.  Je bepaalt zelf hoe laat je aansluit en hoe laat je weer vertrekt. Omstreeks 10:00u. plannen we een podiummoment in van ongeveer 10 minuten. Samen creëren we een prettige informele sfeer, maar met een zakelijke uitstraling. Daarom vragen we alle gasten ook om (casual-)zakelijk, representatief gekleed te komen. De locatie vind je terug in de agenda en in de e-mailupdates die wij regelmatig rondsturen. We verzoeken je om je online aan te melden. Voor leden is deelname gratis. Niet-leden kunnen zich ter plekke aanmelden voor een lidmaatschap bij een van onze gastvrouwen.

Tijdens de Open Coffee worden er professionele foto’s gemaakt door huisfotograaf John Smits van Bona Pictura. De leukste foto’s worden na afloop van de Open Coffee gepubliceerd op de website. Deze mogen worden ingezet voor eigen doeleinden zoals Sociale media en eigen website.

 

Podiummoment

Ondernemers krijgen de mogelijkheid om hun bedrijf in de spotlight te zetten. Met andere woorden: een podium van 10 minuten voor jouw bedrijf om een bondige presentatie of pitch te geven aan de aanwezige gasten. Dit podiummoment wordt vooraf geadverteerd in de agenda, zodat geïnteresseerden zich kunnen aansluiten bij de Open Coffee om jouw bijdrage te kunnen aanschouwen. Na je podiummoment kunnen de aanwezige gasten je vragen stellen. Er staan materialen zoals een laptop, beamer en flipchart tot je beschikking.

Wil je ook een podiummoment verzorgen? Premiumleden krijgen 50% korting en VIP-leden mogen jaarlijks 1 podiummoment gratis inplannen.
Bekijk voor meer informatie de pagina ‘Optionele diensten en tarieven’.

 

Bring a friend

 

Maasvallei Netwerk is gebaat bij een grote bruisende groep leden die elkaar inspireren, kennis delen en opdrachten gunnen. Groei brengt succes voor iedereen. Daarom willen we graag alle ondernemers in de regio uitnodigen om deel te nemen aan de Open Coffees. We moedigen jullie aan om samen te komen. Neem gerust een collega-ondernemer mee. Ook kleine ondernemers, organisatoren en beleidsmakers, vertegenwoordigers in de B2B en starters zijn welkom om deel te nemen.

 

 

Geschiedenis Open Coffee

Open Coffee

Leuk om te weten: het eerste idee voor Open Coffee is ontstaan in Londen in 2007. Een man, Saul Klein, ook bekend als één van de oprichters van Skype, startte een eerste Open Coffee Club, met als doel om internetondernemers, software-ontwikkelaars en investeerders samen te brengen. Het was een groot succes! De meetings werden al snel informeler en kregen een wat algemener karakter. Mensen die online  kennis hadden gemaakt wilden elkaar in het echt ontmoeten en kwamen daarvoor naar een Open Coffee. In de loop der jaren groeide het fenomeen Open Coffee uit tot een wereldwijd concept waarbij ondernemers elkaar in een ontspannen en informele omgeving te ontmoeten om te kunnen netwerken.
(Bron: Wikipedia)

In 2010 startte oprichter Michel Hovenkamp met de eerste Open Coffee in de regio, onder de vlag van de Maasvallei. Hij bracht in de loop der jaren honderden ondernemers bij elkaar en stimuleerde daarmee de economische groei en de persoonlijke groei van ondernemers en initiatiefnemers in het Land van Cuijk. In 2021 werd het stokje overgedragen aan zijn opvolger Erik Wille.