Advertentie

Optionele diensten en tarieven

Jezelf en je bedrijf goed op de kaart zetten: imago is voor een groot deel een bepalende factor voor succes. Het Maasvallei Netwerk heeft diverse opties in de vorm van lidmaatschappen om uit te kiezen en om in de behoefte te voorzien. Soms wil je een stap verder gaan: bijvoorbeeld door een goede copywriter content te laten schrijven in de vorm van een persbericht of aankondiging, een professionele fotograaf die foto’s maakt van jouw evenement of misschien wil je adverteren op een groot platform waar ondernemers elkaar treffen. Daarom hebben we een aantal optionele diensten.

Artikel Schrijven en andere optionele diensten

 

Nieuwsbericht publiceren

Wij plaatsen jouw persbericht op de voorpagina van het Maasvallei Netwerk. Jouw artikel wordt ook doorgeplaatst op alle social media kanalen en het artikel wordt meegenomen in de eerstvolgende nieuwsbrief. Zo kun je een lancering, bekendmaking of opening extra kracht bijzetten of kun je jouw evenement op grote schaal bekend maken. Stuur je persbericht op tijd en zorg voor mooie heldere foto’s voor de meeste impact! Een nieuwsbericht plaatsen kost per plaatsing €79,- excl. btw.

 • ■ Basicleden krijgen 50% korting per plaatsing. Als het persbericht voldoende waarde heeft voor collega-ondernemers, dan plaatsen we het graag door in de nieuwsbrief en de diverse sociale kanalen.
 • ■ Premiumleden mogen kosteloos maandelijks 1 persbericht met foto’s aanleveren ter plaatsing. Als het persbericht voldoende waarde heeft voor collega-ondernemers, dan plaatsen we het graag door in de nieuwsbrief en de diverse sociale kanalen.
 • ■ V.I.P.-partners mogen kosteloos maandelijks 2 persberichten met foto’s aanleveren ter plaatsing. Als het persbericht voldoende waarde heeft voor collega-ondernemers, dan plaatsen we het graag door in de nieuwsbrief en de diverse sociale kanalen.

 

Nieuwsartikel laten schrijven

Wil je door onze redactie een artikel laten schrijven? Maak een afspraak voor een telefonische intake, zodat we weten welke informatie je wilt overbrengen in je persbericht. We maken een professioneel artikel, dat we na goedkeuring inplannen voor publicatie op de website, de nieuwsbrief en de sociale kanalen. Een artikel tot 350 woorden schrijven kan vanaf €99,-  excl. btw. Je dient zelf twee mooie foto’s aan te leveren of wij kunnen die tegen meerprijs voor je (laten) maken. Informeer naar de tarieven en beschikbaarheid.


Podiummoment

Een podiummoment is een pitch of presentatie van 5 tot maximaal 10 minuten tijdens een Open Coffee. De Podiummomenten worden vooraf geadverteerd in de agenda en in de nieuwsupdates binnen het Maasvallei Netwerk, wat de nodige exposure en promotie oplevert. Deelnemen kost €199,- excl. btw.

 • ■ Basicleden krijgen korting en betalen slechts : €149,- excl. btw.
 • ■ Premiumleden krijgen korting en betalen slechts: €99,- excl. btw.
 • ■ V.I.P.-partners kunnen één keer per jaar een Podiummoment  in overleg kosteloos inboeken.


Advertentiebanners op de website

Banners op de website plaatsen kan voor slechts €349,- excl. btw. per maand.  Vraag naar de staffeltarieven voor langere perioden.

 • ■ Basicleden krijgen korting en betalen slechts : €299,- excl. btw. per maand
 • ■ Premiumleden krijgen korting en betalen slechts: €249,- excl. btw. per maand
 • ■ V.I.P.-partners krijgen korting en betalen slechts €199,- excl. btw. per maand

 

Beursstand Businessbeurs

Als exposant op de Businessbeurs van het Maasvallei Netwerk ben je met jouw bedrijf goed vertegenwoordigd in het Land van Cuijk en Noord-Limburg. Een offerte ontvang je op maat aan de hand van jouw wensen en budget. Zodra er weer een beurs gepland staat, kun je jezelf aanmelden. Leden van het Maasvallei Netwerk kunnen korting krijgen op deelname. Binnenkort meer informatie beschikbaar.

 

Podcast met contentwaaier en campagne

Een podcast van 35 tot 40 minuten met professionele nabewerking, publicatie op de grote podcastplatformen, professionele foto’s en videosnippets en een SEO blog en artikel in het ondernemersmagazine. Voer een campagne van 3 weken via het Maasvallei Netwerk! Leg je ondernemerscarrière professioneel vast en krijg na afloop alle materialen, rechtenvrij voor eigen gebruik aangeleverd. Deelname aan de serie is specifiek voor ondernemers met lange ervaring, een krachtig verhaal en een boodschap aan de andere ondernemers. Prijzen zijn op aanvraag.

 

Bedrijfspromotievideo met publicatie

Ze zijn populair door het vlotte en wervende karakter en de mogelijkheid om ze zelf op Sociale kanalen in te zetten. Laat je volgers op een mooie professionele manier zien wat je doet. Laat door het Maasvallei Netwerk een bedrijfspromotievideo maken en publiceren. Prijzen zijn op aanvraag. Een 1-minuut video is vanaf €499,- excl. btw. mogelijk. Vraag naar de tarieven, beschikbaarheid en de voorwaarden.

 • ■ Basicleden krijgen korting en betalen slechts : €449,- excl. btw. excl. reiskosten.
 • ■ Premiumleden krijgen korting en betalen slechts: €399,- excl. btw. excl. reiskosten.
 • ■ V.I.P.-partners krijgen eenmalig een bedrijfspromotie-video kosteloos aangeboden, een volgende video kost €399,- excl. btw. excl. reiskosten.