Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Wie is Maasvallei Netwerk

Het Maasvallei Netwerk biedt ondernemers uit de regio verbinding, stimuleert kennisdeling, bevordert de zichtbaarheid en staat voor plezier in het ondernemerschap. Leer via het Maasvallei Netwerk nieuwe klanten kennen, besteed opdrachten regionaal uit in het eigen netwerk en zet in op de meest krachtige marketing die er is; mond-tot-mondreclame.

Met regelmaat organiseert het Maasvallei Netwerk bijeenkomsten zoals Open Coffees, netwerklunches en ondernemersdiners en online meetings. De leden ontvangen e-mailupdates met uitnodigingen voor deze evenementen samen met regionaal ondernemersnieuws. Via het online platform www.maasvallei-netwerk.nl blijven initiatiefnemers op de hoogte van alles wat er in de buurt bruist en onderneemt. Lees ook meer over de missie en de visie.

 

Erik Wille, eigenaar Maasvallei Netwerk

“Het ondernemerschap is geweldig. Het is een uitdaging
om de juiste mensen om je heen te verzamelen en de goede
verbindingen te zoeken! 
Netwerken is essentieel in het succes
van iedereen die graag onderneemt.” 
 ~ Erik Wille

Voel je welkom om je ook aan te sluiten bij onze snel groeiende beweging van energieke en ambitieuze leden van het Maasvallei Netwerk. Wij zijn er van overtuigd dat het de best betaalbare en meest efficiënte vorm van marketing is die je voor jouw bedrijf kunt inschakelen om exposure voor producten of diensten te creëren. Lid zijn van een grote netwerkorganisatie vormt een vast onderdeel in het marketingplan van veel ondernemers en initiatiefnemers. En het is nog fiscaal aftrekbaar ook! Mogen we je uitnodigen? Lees hier meer over het lidmaatschap.

 

 

Het team achter het netwerk

Het bedrijf bestaat uit een team van ambitieuze ZZP-ers uit de regio, die kennis en kunde hebben van diverse disciplines. Ondertussen is het Maasvallei Netwerk onder beheer van 11 enthousiaste initiatiefnemers die in wisselende samenstelling de Open Coffees hosten, de website onderhouden en Sociale media onderhouden. We stellen je graag voor aan enkele van onze fanatieke en dynamische Maasvallei-toppers!

Erik Wille

Eigenaar, organisator, netwerker, verbinder

Erik Wille

Het bedrijf staat onder aanvoering van Erik Wille. Hij heeft jarenlange ervaring als ondernemer en organiseert al ruim 20 jaar middelgrote evenementen in de regio. Daarnaast is hij al bijna 12 jaar professioneel netwerker. Hij is een mediaman in hart en nieren. Zo maakte hij 27 jaar lang een radioprogramma, waarvan de laatste paar jaren bij Omroep Land van Cuijk. Hij is vader van een prachtige dochter en dol op zijn vrouw Puck en zijn honden Koos en Joey. Erik mag graag tuinieren in zijn vrije tijd. Hij is een levensgenieter pur sang die vrijheid heeft vermaakt tot topprioriteit.

 

Puck Senders

Hoofdredactie, communicatie, social media

Puck Senders

Een tech-savvy noemen ze haar. Ze is zeer bedreven met computers en techniek. Ze is inspirerend in haar werkwijze als ondernemer. Ze coacht, traint en begeleidt al bijna 15 jaar in het bedrijfsleven. Ze werkt(e) onder andere als trainer voor ITNS, KPN, DHL, Vodafone en de Koninklijke Bibliotheken. Ze is een taalpurist met een verfijnd gevoel voor interessante artikelen die goed weg te lezen zijn. Ze noemt het haar “vleugje PuckPower”. Ze is moeder van een prachtige dochter en getrouwd met Erik. Ze is fanatiek in haar kleine boerderijtje met honden, paarden en moestuin.

 

Marga Dekkers

Gastvrouw en relatiebeheer

Marga DekkersMarga is, met de juiste zakelijke insteek, een warm en hartelijk persoon om mee te communiceren. Ze kan je op allerhande wijzen helpen met vraagstukken die je tegenkomt in het dagelijks leven en waarvan je denkt dat het Maasvallei Netwerk er een oplossing voor kan bieden. Marga is bijzonder gastvrij en daarom ook vaste gastvrouw bij onze Open Coffees en Coffee Connect online-meetings. Ze is verantwoordelijk voor het relatie-onderhoud met een vaste groep leden binnen het netwerk.

 

Jessie Jacobs

Social media strategie en content creatie

Jessie JacobsJessie is een digitale media-expert. Ze ontwikkelt campagnes voor socialmedia zoals LinkedIn, Instagram en Facebook. Ze creëert content en plant dit strategisch in. Ze is het visitekaartje van het Maasvallei Netwerk, en beheert belangrijke ‘nieuwe media’-kanalen voor de aangesloten ondernemers. Ze zorgt tenslotte voor de verspreiding van het ledennieuws en de perfecte communicatie over de Maasvallei evenementen. Jessie heeft met haar bedrijf jeSocials ook kennis van website ontwikkeling en ontwerp van branding campagnes.

 

Sharon Boerboom

Online marketing en campagnes

Tijdens de campagnes voor de Maasvallei Mega Expo 2023 hoorden we regelmatig: ‘We zien jullie ook overal! Offline en online!‘ Dat klonk als muziek in de oren van Sharon, online marketing en advertentiespecialist. Door gericht met campagnes te adverteren via Google Adwords en op social media zorgt Sharon voor de juiste zichtbaarheid van het Maasvallei Netwerk. Met haar bedrijf Sharon Marketing en Media zorgt ze voor de algehele online zichtbaarheid van bedrijven. En het liefst werkt ze vanuit Zuid-Amerika!

Ruben Jansen

Audio- videotechniek stagiair

Ruben Jansen

Ruben is bevlogen met techniek en een creatieve alleskunner in zijn vakgebied. Hij biedt technische ondersteuning bij de productie van diverse projecten. Hij is ook een creatief talent als het gaat om het bewerken van audio- en videosporen. Ruben is ook vrijwilliger bij Omroep Land van Cuijk. Hij heeft in het verleden enkele gave items van het Maasvallei Netwerk voor op televisie, opgenomen en uitgezonden. Hij is, met zijn ambitie en zijn ervaring, de juiste man op de juiste plaats.

 

John Smits

Zelfstandig huisfotograaf

John Smits Bona PicturaJohn maakt de meest fantastische platen. Met zijn bedrijf Bona Pictura is hij een bekend gezicht in het Land van Cuijk en omgeving. Hij helpt al jarenlang de ondernemers met het neerzetten van hun imago. Kleurrijk, levendig en pakkend. Zijn foto’s zijn een lust voor het oog. John maakt op verzoek foto’s voor leden bij persberichten, hij neemt regelmatig deel aan podcastproducties om de ondernemer en het bedrijf op de gevoelige plaat vast te leggen en hij is altijd aanwezig bij de evenementen die het Maasvallei Netwerk organiseert, om de momenten te vereeuwigen.

 

Marloes Keeris

SEO Copywriter

Marloes Keeris

Vloeiende teksten, die waanzinnig lekker weglezen, maar die ook door Google worden begrepen? Dat lijkt soms een onmogelijk vraagstuk, terwijl iedere ondernemer weet dat de juiste teksten zorgen voor een goede vindbaarheid en het juiste imago van je bedrijf. Marloes is een ‘SEO talent’ zoals we haar noemen. Haar bedrijf ‘Dash of Ginger‘ staat garant voor teksten met pit. Ze schrijft op dit moment actief mee aan onze podcastartikelen en socialmedia campagnes.

 

 

Linda Giesen

Virtual assistant

Linda is de vliegende keep binnen het team, ze schrijft de nieuwsbrieven, ondersteunt op evenementen en maakt afspraken met ondernemers. Ze is de rots in de branding, de rust zelve en zorgt voor structuur en orde wanneer dat het hardst nodig is. Linda heeft met haar bedrijf Studio Kalina veel ervaring en professionaliteit in huis om elke ondernemer te ontzorgen aan de operationele kant.

Michel Hovenkamp

Strategisch (organisatie)advies, redacteur en oud-eigenaar

Michel Hovenkamp

Oprichter Michel Hovenkamp, blijft verbonden als strategisch adviseur. We zijn trots dat een man met zoveel lange termijnvisie zijn ervaring met ons blijft delen. Michel ondersteunt het Maasvallei Netwerk af en toe met redactioneel werk. Hij heeft zich sinds 2020 met groot succes, gestort op een nieuwe uitdaging. Om meer van het “echte” leven te ervaren, koos hij ervoor om naar buiten te gaan en een actief beroep te combineren met zijn uitstekende mensenkennis en zijn netwerkervaring.

 

 

Werkgebied

Het gebied waarin het Maasvallei Netwerk actief is, is ruim genomen alle steden en dorpen rond de Maas, van Grave tot en met Nieuw Bergen. Ook ondernemers uit Venray en Nijmegen maken dankbaar gebruik van de voordelen die het netwerk biedt.

 

Bedrijfsinformatie

Maasvallei Netwerk
Maasvallei Netwerk is een handelsnaam van Toekomst Zonder Grenzen v.o.f.
Gevestigd aan de Bredestraat 5, 6542SN Nijmegen. (Geen bezoekadres!)
Telefoon: 0485-20 20 60

E-mail: [email protected]
KvK: 78692989

BTW-ID: op aanvraag, neem contact op.
IBAN: op aanvraag, neem contact op.

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 10:00u tot 18:00u.
Zaterdag van 10:00 tot 14:00
Zondags zijn wij gesloten.

Privacy & AVG beleid
Algemene voorwaarden