Maasvallei Netwerk
Advertentie
CuijkOnderneemt!

Wie is Maasvallei Netwerk

Het Maasvallei Netwerk biedt ondernemers uit de regio de zichtbaarheid en verbinding die succes onvermijdelijk maken. Leer nieuwe klanten kennen, besteed opdrachten regionaal uit in het eigen netwerk en zet in op de meest krachtige marketing die er is; mond-tot-mondreclame.

Met regelmaat organiseert het Maasvallei Netwerk bijeenkomsten zoals Open Coffees en Netwerkborrels. De leden ontvangen regelmatig e-mailupdates met ondernemersnieuws. Via het online platform www.maasvallei-netwerk.nl blijven initiatiefnemers op de hoogte van alles wat er in de buurt bruist en onderneemt.

Maasvallei Netwerk organiseert voor exposanten, indien weer mogelijk en toegestaan, een grote jaarlijkse ondernemersbeurs in de regio, en diverse andere evenementen.

Er is een grote update in de maak voor de digitale ledengids op deze website.

 

Erik Wille

“Het ondernemerschap is geweldig. Het is een uitdaging
om de juiste mensen om je heen te verzamelen en de goede
verbindingen te zoeken! 
Netwerken is essentieel in het succes
van iedereen die graag onderneemt.” 
 ~ Erik Wille

 

Voel je welkom om je ook aan te sluiten bij onze snel groeiende beweging van energieke en ambitieuze leden van het Maasvallei Netwerk. Wij zijn er van overtuigd dat het de best betaalbare en meest efficiënte vorm van marketing is die je voor jouw bedrijf kunt inschakelen om exposure voor producten of diensten te creëren. Lid zijn van een grote netwerkorganisatie vormt een vast onderdeel in het marketingplan van veel ondernemers en initiatiefnemers. En het is nog fiscaal aftrekbaar ook! Mogen we je uitnodigen? Lees hier meer over het lidmaatschap.

 

 

Het team achter het netwerk

Het bedrijf bestaat uit een team van ambitieuze ZZP-ers uit de regio, die kennis en kunde hebben van diverse disciplines. We stellen u graag voor aan onze Maasvallei-toppers!

 

Erik Wille

Erik Wille.
Eigenaar, organisator, netwerker, verbinder.

Het bedrijf staat onder aanvoering van Erik Wille. Hij heeft jarenlange ervaring als ondernemer en organiseert al ruim 20 jaar middelgrote evenementen in de regio. Daarnaast is hij al bijna 10 jaar professioneel netwerker. Hij is een mediaman in hart en nieren. Zo maakte hij 25 jaar lang een radioprogramma, waarvan de laatste paar jaren bij Omroep Land van Cuijk. Hij is vader van een prachtige dochter en dol op zijn vrouw Puck en zijn Duitse herder Koos. Erik mag graag tuinieren in zijn vrije tijd. Hij is een levensgenieter pur sang die vrijheid heeft vermaakt tot topprioriteit.

 

Puck Senders

Puck Senders.
Hoofdredactie, socialmedia, communicatiespecialist.

Een tech-savvy noemen ze haar. Ze is zeer bedreven met computers en techniek. Ze is inspirerend in haar werkwijze als ondernemer. Ze coacht, traint en begeleidt al bijna 15 jaar in het bedrijfsleven. Ze werkt(e) onder andere als trainer voor ITNS, KPN, DHL, Vodafone en de Koninklijke Bibliotheken. Ze is een taalpurist met een verfijnd gevoel voor interessante artikelen die geweldig zijn om te lezen. Ze noemt het haar “vleugje PuckPower”. Ze is moeder van een prachtige dochter en getrouwd met Erik. Ze is fanatiek met haar hond en twee paarden aan huis.

 

Kim van Zundert

Kim van Zundert.
Commercieel economisch en bedrijfskundig advies en Socialmedia.

Kim is die dame die je graag om je heen hebt. Ze heeft vrijwel altijd creatieve en inspirerende ideeën en een wolk positieve energie om zich heen. Ze is een echte doorzetter en doet ‘even’ twee studies naast haar drukke huishouden met twee kinderen. Ze reist graag en heeft de halve wereld al in het echt mogen aanschouwen. Ondertussen staat ze ook nog eens met twee benen in de Maasvallei en staat ze ons bij met raad, maar ook met daad. Ze is ook regelmatig gastvrouw tijdens de evenementen en ze schrijft, na uitvoerig onderzoek, de columns op de website voor de maandelijkse thema’s.

Martijn TapMartijn Tap.
Marketeer en communicator.

Martijn is een makkelijke prater, hij heeft een erg hoge “like-factor”  en hij kent zo ongeveer iedereen in Grave en omgeving. Hij maakt sinds kort een radioprogramma bij Omroep Land van Cuijk en heeft ambities om ook als videoman aan de slag te gaan. Samen met zijn vrouw en twee kinderen mag hij graag van het leven genieten als ze er met de caravan op uit trekken. Door de week is hij medewerker binnendienst en helpt hij het Maasvallei Netwerk groeien met zijn marketing- en communicatieskills.

 

 

Michel Hovenkamp Michel Hovenkamp.
Strategisch (organisatie)advies, oud eigenaar.

Oprichter Michel Hovenkamp, blijft verbonden als strategisch adviseur. We zijn trots dat een man met zoveel lange termijn visie zijn ervaring met ons blijft delen. Hij heeft zich, met groot succes, gestort op een nieuwe uitdaging. Om meer van het “echte” leven te ervaren, koos hij er voor om naar buiten te gaan en een actief beroep te combineren met zijn uitstekende mensenkennis en zijn netwerkervaring. Meer informatie over de dagelijkse activiteiten van Michel vind je op www.glazenwasser-beuningen.nl

 

 

 

Werkgebied

Het gebied waarin het Maasvallei-Netwerk actief is, is ruim genomen alle steden en dorpen rond de Maas, van Grave tot en met Nieuw Bergen. Ook ondernemers uit Venray en Nijmegen maken dankbaar gebruik van de voordelen die het netwerk biedt.

 

Bedrijfsinformatie

Maasvallei Netwerk
Telefoon: 0485-20 20 60
E-mail: [email protected]
KvK: 78692989

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 10:00u tot 18:00u.
Zaterdag van 10:00 tot 14:00
Zondag zijn wij gesloten.

Maasvallei Netwerk is een handelsnaam van Toekomst Zonder Grenzen v.o.f.
Gevestigd aan de Bredestraat 5, 6542SN Nijmegen. (geen bezoek adres!)

Privacy & AVG beleid
Algemene voorwaarden