Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Open Coffee vrijdag 6 oktober: De Bungelaer in Beers

Gepubliceerd op: 01-09-2023

Het is een eer om weer een nieuwe exclusieve locatie bekend te maken voor een volgende Open Coffee. Ondernemers treffen elkaar in oktober op een plek waar luxe, comfort en eigentijds design samenkomen; het fonkelnieuwe ‘Boutique Hotel & Restaurant de Bungelaer’. Kleurrijk en niet alledaags.  Met prachtig uitzicht over de Kraaijenbergse Plassen en midden in de mooie Brabantse weilanden waar paarden en koeien grazen. Een plaats waar kan worden gegeten, gedronken, vergaderd en luxe kan worden overnacht in één van de 17 unieke hotelkamers. Nieuwsgierig geworden? Meld je direct aan en kom ook naar de Open Coffee van 6 oktober bij ‘De Bungelaer’ in Beers.

 

 

 

Boutique Hotel & Restaurant de Bungelaer

Een nieuwe horeca in het Land van Cuijk biedt een locatie waar men kan genieten van een drankje, lunch of diner in een groene omgeving aan het water. De unieke combinatie van de Kraaijenbergse Plassen en het rustieke landschap in Beers biedt een bijzondere ervaring.

Met de natuur als inspiratiebron zijn de 17 hotelkamers omgetoverd in warme kleuren, waar men kan wegdromen en tot rust kan komen. Het restaurant en terras bieden een uitgestrekt uitzicht over het water, wat de ideale setting is om te ontspannen en te genieten.

De locatie beschikt ook over stijlvolle vergaderruimtes met dezelfde warme kleuren. De Bungelaer voorziet in gratis parkeergelegenheid en wifi en ligt op enkele minuten rijden van de A73, afslag Cuijk.

 

Voor in je agenda

Open CoffeeDatum: Vrijdag 6 oktober
Tijd: 9:00u tot 11:00u.
Gastlocatie: Boutique Hotel & Restaurant de Bungelaer
Adres: De Bungelaar 4, Beers (📍Google maps)
Parkeren:  Gratis, op het eigen terrein
Consumpties: 
Koffie/thee wordt aangeboden door de gastlocatie.
Entreeprijs: Gratis voor leden (sluit je aan)

 

Ik ben nog geen lid, ben ik ook welkom?

Uiteraard, je bent van harte welkom. Je mag natuurlijk gewoon een keer deelnemen, dan zie je direct de waarde van het Maasvallei Netwerk.

Door te netwerken bouw je aan een waardevol netwerk van zakelijke relaties en het zet jou en jouw bedrijf op de kaart. Een Open Coffee is nuttig, maar ook leuk: het is een vorm van sociaal-zakelijk netwerken in een leuke, open en zeer diverse groep ondernemers. Doe je ook mee?

We stellen het op prijs als je jezelf als lid wilt aanmelden. Zo ben je aangesloten bij het Maasvallei Netwerk en hoef je niets te missen. We organiseren evenementen en intervisiebijeenkomsten, publiceren ondernemersnieuws en helpen je actief om zichtbaarheid en verbinding te vinden met andere ondernemers. Dat is goed voor je eigen omzet, maar ook erg handig als je een opdracht wilt uitbesteden, producten wilt bestellen of samenwerking zoekt met een ondernemer in de regio. Op die manier investeer je met een lidmaatschap in je eigen zakelijke netwerk! Wil je je nu al direct aanmelden als lid? Dit zijn de opties.

* Let op: De meeste ondernemers stellen geen prijs op recruitmentactiviteiten voor multi-level marketingbedrijven. Daar is deze Open Coffee niet geschikt voor.

 

Direct aanmelden

Wil je met meerdere personen komen? Meld iedereen dan graag apart aan.
We sturen je per e-mail een bevestiging. (Geen spam!)

Om ons werk als netwerkorganisatie goed uit te kunnen voeren hebben we je toestemming nodig volgens de AVG-wetgeving.
Mogen we telefonisch, per post of per e-mail contact met je zoeken? We handelen conform ons Privacybeleid en we delen jouw informatie niet met derden.
Omdat contact onderdeel is van onze core-business, namelijk: netwerken', is het noodzakelijk dat je akkoord gaat als je ervoor kiest om deel te nemen
aan de Open Coffees van het Maasvallei Netwerk. Je kunt je toestemming later altijd intrekken.
Ik stem hiermee in en ga tevens akkoord met de Algemene voorwaarden en het privacybeleid.