Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


RECAP: Open Coffee bij Hahebo in Boxmeer

Gepubliceerd op: 05-06-2023

Zo’n 40 deelnemers ontmoetten elkaar in het zonovergoten Boxmeer. Daar troffen ondernemers van het Maasvallei Netwerk elkaar voor de maandelijkse Open Coffee. Regionale mkb’ers en zzp’ers verbreedden hun netwerk, verdiepten zakelijke relaties en namen een kijkje achter de schermen bij een collega ondernemer. Hahebo in Boxmeer opende onlangs de nieuwe locatie aan de Graafseweg in Boxmeer gesitueerd in het pand naast Automotive Auctions van Hermans & Hermans. Daardoor stond de ochtend garant voor stoere auto’s, een state of the art showroom met kantoormeubilair en projectinrichting en natuurlijk goede koffie met iets lekkers!

 


 

 

Hahebo en Automotive Auctions

Voor de wederopbouw, na de allesvernietigende brand in het pand in Beugen, is er hard gewerkt om de nieuwe showroom van Hahebo operationeel te krijgen. Dat er hard gewerkt is blijkt als de ondernemers via de rode loper het pand aan de Graafseweg in Boxmeer betreden. Prachtige “pods”, ruime glazen cabines die kunnen worden ingericht als werkruimte of kantine, sieren de authentieke industriële hal waar ooit velgenfabrikant Schothorst gevestigd was. Pierre en zoon Nino Hermans waren tijdens de Open Coffee aanwezig om te netwerken, maar ook om vragen te beantwoorden. Accountmanagers Haico van Tienen en Gido van Rosmalen gaven een presentatie over de geschiedenis en de ontwikkeling van Hahebo. Na de Open Coffee konden  liefhebbers nog een rondleiding door de showroom volgen, met een uitstapje naar ‘de buren’ waarmee Hahebo het pand deelt: Automotive Auctions. De meest exotische auto’s konden daar worden bewonderd.

 

Deelnemers

We zagen diverse Basic- en Premiumleden en VIP-partners aansluiten als ambassadeurs van hun bedrijven, en natuurlijk diverse nieuwe bedrijven die deelnamen om te zien welke waarde het netwerk voor hen zou kunnen bieden. In totaal bezochten ongeveer 40 ondernemers de Open Coffee van vrijdag 2 juni.

Enkele voorbeelden: 
Ronald van Elst van Van Elst Containers, Gerrie Oreel van Stufa, Marc van Bree en Gert Wolters van Wolters Advies, Rob van den Broek van Gaafgrafisch, Brian Wels van Bochane, Ton van Raaij van MAAY drukwerk, Herbert van den Heuvel van Ictoria en Juliënne de Vrede van Xtoria, Tom Peters van Let’s Zoip!, Janneke en Peter van Van Keijsteren, Peggy Hendriks van Daadkracht Venray, Marjo Engberts van MEID, Toon van Lanen van Valk Agro, Wim Zegers van HWC Personeelsdiensten, Mariet Reintjes van Reintjes Bloemen.

 

Volgende Open Coffee

Op vrijdag 7 juli vindt de volgende Open Coffee plaats. Het Maasvallei Netwerk is dan te gast bij Groen Tuinarchitectuur van Roy Bindels in Oeffelt. Hij bouwde daar in 2016 een zwemvijver achter zijn kantoor voor hun hond Joep. Het werd een showvijver om te laten zien welke uitzonderlijke kennis en ervaring ze in huis hebben. Niet alleen hond Joep was dolblij met de hondenzwemvijver, maar nadat de hondenzwemvijver “Ut Poeleke” in 2017 geopend werd voor het grote publiek bleek al snel de populariteit. Al meer dan 3000 honden kwamen een dagje doorbrengen aan het water in Oeffelt. Vanuit heel Nederland verkreeg de hondenzwemvijver alle aandacht. Na jarenlang professionalisering en ervaring opbouwen hebben ze er een waar buitenparadijs van gemaakt waar je zowel binnen als buiten kan zitten in een prachtige omgeving.

Het belooft zoals elke maand een goedbezochte bijeenkomst te worden, toch houden we rekening met een lagere opkomst nu de vakantieperiode in het vooruitzicht ligt. Er is plek voor ongeveer 50 deelnemers en we zoeken tijdens deze outdoor-editie niet alleen verbreding van het netwerk maar ook de verdieping. Meld je gauw aan en kom andere ondernemers uit de regio ontmoeten.

AANMELDEN OPEN COFFEE 7 JULI

 

Social media

Hieronder zie je een selectie van foto’s van de ochtend. De foto’s mag je gebruiken op je Social mediapagina’s. Laat zien dat je actief bent in de regio. Als je de hashtag #maasvalleinetwerk gebruikt, dan kunnen wij zien waar de foto’s geplaatst zijn. Als je een beetje thuis bent in social media, zoek ons dan op en tag ons in je post! We liken dan je bericht en reageren erop, of we delen je bijdrage met onze volgers. Dit vergroot voor iedereen de zichtbaarheid binnen het sociale netwerk. We maken daar heel actief gebruik van.

Like, deel en abonneer op de sociale media van het Maasvallei Netwerk: Facebook | Instagram | LinkedIn | YouTube

 

Foto’s 

Bekijk hier alle andere foto’s.

Met dank aan onze huisfotograaf John Smits van Bona Pictura.