Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Open Coffee 7 juli : Bindels Tuinen Oeffelt

Gepubliceerd op: 05-06-2023

Vorig jaar organiseerde het Maasvallei Netwerk voor het eerst een outdoor-editie van de Open Coffee. Hoveniersbedrijf Bindels Tuinen vormde, met hun zelf-aangelegde hondenzwemvijver, het toneel van een waardevolle ochtend. Ondernemers maakten kennis met elkaar, verdiepten bestaande relaties en dronken samen een lekkere kop koffie. Er werd nog maanden gesproken over de mooie locatie.

Nu, een jaar later, zijn we op retour en krijgen we opnieuw de kans om elkaar te ontmoeten bij de hondenzwemvijver van Bindels Tuinen. Speciaal voor het Maasvallei Netwerk is de locatie deze ochtend besloten voor ondernemers uit de regio. Dus: in plaats van viervoeters, zijn er deze ochtend mkb’ers en zzp’ers uit de regio. Ben jij er ook bij?


 

Bindels Tuinen

Zo’n 55 jaar geleden zag Bindels Hoveniersbedrijf het levenslicht. Het groeide de afgelopen 35 jaar, onder de bezielende leiding van Roy Bindels, uit tot een grote naam in de regio op het gebied van exclusieve tuinen. In de loop der tijd kwamen daar Bindels Water en Groen Tuinarchitectuur bij: zwemmen in een eigen natuurlijke vijver zonder toevoegingen en naast aanleg en onderhoud werd tuinontwerp een steeds belangrijkere factor binnen de bedrijven. Op het terrein van het hoveniersbedrijf werd in 2016 een natuurlijke zwemvijver aangelegd voor honden, om te kunnen laten zien wat mogelijk is. Al snel bleek de hondenzwemvijver een enorme aantrekkingskracht te hebben op honden en hun eigenaars in heel het land. Ondertussen is de hondenzwemvijver ‘Ut Poeleke’ in Oeffelt een begrip geworden en zijn al meer dan 3000 viervoeters er een “dagje weg” geweest. Het kent een eigen kantine, een overdekte binnenplaats en zelfs een terras met bar en barbecue.

 

Vakantieperiode

Ook zo vlak voor de vakantieperiode vinden wij het belangrijk om ook met een (wellicht)  kleinere groep aanwezige ondernemers veel waarde te blijven bieden tijdens de Open Coffee. Daarom wordt het deze keer een speciale Outdoor-editie met een exclusief en persoonlijker karakter. We verwachten 25 tot 50 deelnemers deze editie. Ben je erbij? Meld je direct aan.

 

Voor in je agenda

Open CoffeeDatum: Vrijdag 7 juli
Tijd: 9:00u tot 11:00u. Aansluitend is er optioneel een rondleiding.
Gastlocatie: Bindels Tuinen, Oeffelt.  (📍Google Maps)
Adres: Scheperstraat 2A, 5441 PN Oeffelt
Parkeren: Gratis op het eigen terrein
Consumpties: 
Koffie/thee wordt aangeboden door de gastlocatie.
Entreeprijs: Gratis voor leden (sluit je aan)

 

Ik ben nog geen lid, ben ik ook welkom?

Uiteraard, je bent van harte welkom. Je mag natuurlijk gewoon een keer deelnemen, dan zie je direct de waarde van het Maasvallei Netwerk.

Door te netwerken bouw je aan een waardevol netwerk van zakelijke relaties en het zet jou en jouw bedrijf op de kaart. Een Open Coffee is nuttig, maar ook leuk: het is een vorm van sociaal-zakelijk netwerken in een leuke, open en zeer diverse groep ondernemers. Doe je ook mee?

We stellen het op prijs als je jezelf als lid wilt aanmelden. Zo ben je aangesloten bij het Maasvallei Netwerk en hoef je niets te missen. We organiseren evenementen en intervisiebijeenkomsten, publiceren ondernemersnieuws en helpen je actief om zichtbaarheid en verbinding te vinden met andere ondernemers. Dat is goed voor je eigen omzet, maar ook erg handig als je een opdracht wilt uitbesteden, producten wilt bestellen of samenwerking zoekt met een ondernemer in de regio. Op die manier investeer je met een lidmaatschap in je eigen zakelijke netwerk! Wil je je nu al direct aanmelden als lid? Dit zijn de opties.

* Let op: De meeste ondernemers stellen geen prijs op recruitmentactiviteiten voor multi-level marketingbedrijven. Daar is deze Open Coffee niet geschikt voor.

 

Direct aanmelden

Wil je met meerdere personen komen? Meld iedereen dan graag apart aan.
We sturen je per e-mail een bevestiging. (Geen spam!)

Om ons werk als netwerkorganisatie goed uit te kunnen voeren hebben we je toestemming nodig volgens de AVG-wetgeving.
Mogen we telefonisch, per post of per e-mail contact met je zoeken? We handelen conform ons Privacybeleid en we delen jouw informatie niet met derden.
Omdat contact onderdeel is van onze core-business, namelijk: netwerken', is het noodzakelijk dat je akkoord gaat als je ervoor kiest om deel te nemen
aan de Open Coffees van het Maasvallei Netwerk. Je kunt je toestemming later altijd intrekken.
Ik stem hiermee in en ga tevens akkoord met de Algemene voorwaarden en het privacybeleid.

 

OpenCoffee Bindels Tuinen_overzicht