Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Grote promotiecampagne Mega Expo ’23 van start

Gepubliceerd op: 03-04-2023

Vanaf deze week is de promotiecampagne voor de Mega Expo gelanceerd en in volle gang. Je hoort spotjes op de radio, je ziet advertenties in zakelijke magazines en ook lopen er diverse online campagnes op social media en Google adwords. Sinds vandaag zie je nu ook de posterboxen en LED schermen van Jordans Sign & Promotion langs de toegangswegen van alle dorpen en stadjes in het Land van Cuijk en Noord-Limburg. Op de eerste zonnige dag sinds tijden trok Chris Jordans, de eigenaar van het bedrijf er zelf op uit om er zeker van te zijn dat de campagneposters op de beste plaatsen komen te hangen.

Led Borden Jordans Gennep

 

Plaatsen posterboxen in Gennep

Dat toeval niet bestaat blijkt wel, als Erik en Puck, verantwoordelijk voor de organisatie van de Mega Expo, juist op dat moment aan de Brabantweg in Gennep stopten om een LED-bord met aankondiging voor de beurs te fotograferen. Op het moment dat ze een leuke foto voor social media wilden maken, stopte Chris Jordans, met een glimlach van oor tot oor. Hij was net bezig met zijn laatste ronde voor de dag, om de borden te plaatsen in de omgeving. Uiteraard werd dit moment vereeuwigd.

Spot jij deze posterboxen of LED-schermen? Maak een leuke foto van jezelf met zo’n bord en post ze op social media. Tag het Maasvallei Netwerk en tag een collega-ondernemer die je zou willen meenemen en je maakt kans op twee Golden Tickets voor de beurs. We nemen contact op met alle winnaars.

 

Promotie op volle toeren

Ook op de lokale radio zijn de campagnes afgetrapt. Diverse wervende spots draaien mee in de  uitzendingen van Maasland Radio en Omroep Land van Cuijk. Ook in deze campagnes worden exposanten meegenomen om de exposure en de impact te vergroten.

Na een succesvolle kick-off op donderdag 30 maart, zijn de exposanten voorzien van informatie en content om een grote beweging te starten via hun social media kanalen. “Het is taak om iedere ondernemer in het Land van Cuijk, minstens 7 x ter bereiken voordat de beurs aanvangt.” zegt Erik. “We gaan honderden bezoekers verwelkomen door in deze fase de handen ineen te slaan met onze exposanten en partners en samen de promotie te voeren die nodig is. Het is prachtig werk, we hebben allemaal hetzelfde doel: de lokale economie aanjagen, mooie verbindingen tot stand brengen en de ondernemers zichtbaar maken. Zo krijgen ondernemers door dit evenement wind in de zeilen.”

 

 

Deelnemers aan de beurs

Benieuwd welke exposanten deelnemen aan de Maasvallei Mega Expo 2023?
Bekijk het overzicht van alle aankondigingen of kijk op www.megaexpo.nl
Wekelijks worden er nieuwe aankondigingen aan het overzicht toegevoegd.

 

Exposeren op de Maasvallei Mega Expo 2023

Op donderdag 20 april 2023 strijken we neer in het gastvrije Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen. Met een unieke en gedetailleerde strategie krijgt iedere exposant de maximale aandacht van bezoekers en mede-exposanten. Aan alles is gedacht; waardevolle workshops en lezingen en vanaf 21.00u een gezellige netwerkborrel in het Grand Café om samen het glas te heffen en het succes te vieren.

Er is nog beperkt plaats voor deelname aan de beurs. Heb je vragen of wil je graag dat er iemand van de organisatie met je meedenkt over een succesvolle beursdeelname? Vul het informatieformulier in en we nemen contact met je op om beschikbaarheid, tarieven en opties te bespreken. Aanvullende informatie over de Maasvallei Mega Expo 2023 vind je ook op www.megaexpo.nl

 

Meer informatie aanvragen

Met welk bedrijf of organisatie zou je willen deelnemen aan de beurs?
Vul de voor- en achternaam van de contactpersoon in.
Hoe kunnen we je bereiken? Vul bij voorkeur een mobiel of direct telefoonnummer in.