Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Maasvallei Mega Expo 2023 – BOOST your business!

Al 12,5 jaar is het Maasvallei Netwerk dé zakelijke netwerkorganisatie. Het is de missie om ondernemers in het Land van Cuijk en Noord-Limburg wind in de zeilen te geven. Na een paar jaar afwezigheid is er in 2023 weer een grootschalig evenement waar men elkaar kan ontmoeten. Ondernemers uit het Land van Cuijk en Noord-Limburg komen naar het van der Valk Hotel om zich te presenteren en bezoekers worden verrast met inspirerende workshops verzorgd door zzp NOB BOOST.

 

 

De Maasvallei Mega Expo 

Deze beurs is bij uitstek geschikt om je te presenteren aan ondernemend Land van Cuijk en Noord-Limburg. Je leert potentiële nieuwe klanten kennen en werkt aan je naamsbekendheid. Met 50 standhouders zorg je voor een mooie afspiegeling van ondernemers uit de regio. Het wordt je ook nog eens heel gemakkelijk gemaakt: doordachte marketing in het voortraject, de volle aandacht tijdens het evenement en achteraf ben je zichtbaar in de Aftermovie en nieuwsartikelen. Alles wordt verzorgd, van complete stand tot interessante trainingen en uiteraard volledige verzorging van de innerlijke mens. Interesse in de mogelijkheden? We denken graag met je mee. Je kunt je direct alle beschikbare informatie opvragen door het contactformulier onderaan deze pagina in te vullen. Je wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld.

 

Locatie van der Valk in Cuijk

Op donderdag 20 april 2023 strijken we neer in het gastvrije van der Valk hotel in Cuijk. Met een unieke en gedetailleerde strategie krijgt iedere exposant de maximale aandacht van bezoekers en mede-exposanten. Aan alles is gedacht; waardevolle workshops en lezingen en vanaf 21u een gezellige netwerkborrel in het Grand Café om samen het glas te heffen en het succes te vieren.

 

 

Interessante lezingen en workshops

Alle bezoekers uit de regio kunnen naast onbeperkt netwerken op de Mega Expo zeer inspirerende workshops en lezingen volgen. Specialisten op het gebied van social media, financiën en marketing komen kennis en inspiratie bieden.

Zzp NOB BOOST zorgt ieder uur voor een andere waardevolle workshop waar zzp’ers en andere ondernemers aan deel kunnen nemen. Ook worden er professionele profielfoto’s gemaakt voor op social media.

 

Lid worden van het Maasvallei Netwerk?

Ben je nog geen lid van het Maasvallei Netwerk? Juist nu is het uitgelezen moment om een lidmaatschap te overwegen, niet alleen voor de extra korting, maar ook door legio andere voordelen. Bekijk de voordelen van een lidmaatschap hier.

 

Vul in en vraag aan!

Exposeren op de Maasvallei Mega Expo 2023

Met welk bedrijf of organisatie zou je willen deelnemen aan de beurs?
Vul de voor- en achternaam van de contactpersoon in.
Hoe kunnen we je bereiken? Vul bij voorkeur een mobiel of direct telefoonnummer in.