Advertentie
Advertentie Land van Cuijk

Open Coffee vrijdag 1 juli in de Weijer Boxmeer

Gepubliceerd op: 10-06-2022

Tot in de wijde omtrek is het een begrip: de Weijer. Een pand dat onder andere huisvesting biedt aan cultuur, horeca, bedrijvigheid, debat en de Bibliotheek. Na een bijzondere periode, waarin de horeca het zwaar te verduren had, vond er een wisseling van de wacht plaats. Binnenkort wordt het pand uitgebaat door een nieuwe eigenaar. Deze schitterende locatie aan het Weijerplein blijft daarmee behouden. We zijn uitgenodigd door Martijn Klaassen, de nieuwe bedrijfsleider die zal komen spreken over de mogelijkheden die een locatie als de Weijer, kan bieden aan ondernemers. Benieuwd naar zijn verhaal en wil je te weten komen wat De Weijer jou kan bieden als ondernemer? Sluit je aan tijdens de Open  Coffee.

 

De Weijer Boxmeer

 

Op vrijdagochtend 1 juli opent De Weijer zijn deuren voor het Maasvallei Netwerk. De Open Coffee start om 09.00u en duurt tot ca. 11.00u. De entree is gratis, maar meld je wel van te voren aan zodat we je op de gastenlijst kunnen zetten. Bij de entree leggen we dan een naambadge voor je klaar. Parkeren kan aan het Weijerplein, het voorste gedeelte is parkeren met een parkeerschijf, achteraan kun je gratis en onbeperkt parkeren. Let daarom op de blauwe lijnen.

 

Het bieden van waarde

Open CoffeeHet opbouwen van zakelijke relaties is waardevol en zet jou en jouw bedrijf op de kaart. Zien en gezien worden. Leren, inspireren en vertrouwen zaaien. Een Open Coffee is nuttig, maar ook leuk: het is een vorm van sociaal-zakelijk netwerken. Doe je ook mee? Meld je meteen aan! Ben je nog geen lid? Meld je gerust aan en kom kijken welke waarde de evenementen van het Maasvallei Netwerk jou bieden. Na de juiste ervaring te hebben opgedaan, willen we je graag als lid verwelkomen bij onze zakelijke netwerkorganisatie.
 Klik hier om je aan te melden voor de Open Coffee

 

Adres van de locatie: De Weijer, Raetsingel 1, 5831 KC, Boxmeer.
Google maps: https://goo.gl/maps/SG7DGxR7fbVLSxY17)