Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


AANMELDEN OPEN COFFEE

Leuk dat je er bij bent. Meld je hieronder aan door het formulier in te vullen. We zetten je op de gastenlijst en leggen een naambadge voor je klaar bij de ingang. Wil je met meerdere mensen komen? Geen probleem. Meld dan iedereen persoonlijk aan, dan kunnen we een juiste inschatting maken van het aantal bezoekers. Heb je vragen of wil je je toch nog afmelden? Stuur dan een bericht per e-mail via [email protected] .

 

Open Coffee Outdoor

 

Voor in je agenda

Datum/tijd: Vrijdag 6 januari, van 9:00u tot 11:00u. Aansluitend is er een optionele rondleiding.
Gastlocatie: Ixon Cloud (sluit je aan)
Consumpties: Koffie/thee aangeboden door Willem Hofmans van Ixon Cloud.

Open Coffee Maasvallei Netwerk

Ik ben nog geen lid, ben ik ook welkom?
Uiteraard, je bent van harte welkom. Je mag natuurlijk gewoon een keer deelnemen, dan zie je direct de waarde van het Maasvallei Netwerk.

We stellen het op prijs als je jezelf daarna als lid wilt aanmelden. Zo ben je aangesloten bij het Maasvallei Netwerk en hoef je niets te missen. We organiseren evenementen, publiceren ondernemersnieuws en helpen je actief om zichtbaarheid en verbinding te vinden met andere ondernemers. Dat is goed voor je eigen omzet, maar ook erg handig als je een opdracht uit wilt besteden, producten wilt bestellen of samenwerking zoekt met een ondernemer in de regio. Wil je je nu al direct aanmelden als lid? Dit zijn de opties.

* Let op: De meeste ondernemers stellen geen prijs op recruitmentactiviteiten voor multi-level marketingbedrijven. Daar is deze Open Coffee niet geschikt voor.

We sturen je per e-mail een bevestiging. (Geen spam!)

Om ons werk als netwerkorganisatie goed uit te kunnen voeren hebben we je toestemming nodig volgens de AVG-wetgeving.
Mogen we telefonisch, per post of per e-mail contact met je zoeken? We handelen conform ons Privacybeleid en we delen jouw informatie niet met derden.
Omdat contact onderdeel is van onze core-business, namelijk: netwerken', is het noodzakelijk dat je akkoord gaat als je ervoor kiest om deel te nemen
aan de Open Coffees van het Maasvallei Netwerk. Je kunt je toestemming later altijd intrekken.
Ik stem hiermee in en ga tevens akkoord met de Algemene voorwaarden en het privacybeleid.