Maasvallei Netwerk
Advertentie
Adverteren op radio, televisie en internet

RECAP: Bewogen Open Coffee bij Buitenplaats Zevenhutten

Gepubliceerd op: 09-11-2021

Een herfstige natte dinsdagmorgen tekent het landschap ‘de Hoenderberg’ als we het terrein oprijden van Buitenplaats Zevenhutten in Cuijk. Hier vindt de Open Coffee plaats. Op een bijzondere plaats die zich kenmerkt door afscheid en herinnering maar ook door ambiance en gastvrijheid. Bij de ingang worden we opgewacht door Bianca Schrijen, de gastvrouw en top-ondernemer die ons warm onthaalt. Terwijl we de voorbereidingen treffen om de eerste gasten te ontvangen, vallen we van de ene verbazing in de andere.

Buitenplaats Zevenhutten

Het is direct helder: Schrijen afscheid en herinnering is niet zomaar een uitvaartcentrum. Het is een persoonlijk familiebedrijf dat alles tot in de puntjes, piekfijn regelt. Het voelt er warm, aangenaam en welkom. Onze verwachtingen werden overtroffen. Er lagen handgemaakte chocolaatjes, vers fruit en zelfs muffins te wachten op de gasten. Er werd verse koffie en thee geschonken.

Al snel was de stille zaal waar we binnengekomen waren, een rumoerige plaats waar ondernemers energiek met elkaar in gesprek waren. Er werd kennisgemaakt, er werden kaartjes uitgewisseld en geproost op het leven. Dit is een bijzondere ochtend die je voor geen goud had willen missen. Toegeven; het is anders dan anders. Misschien zelfs een tikkeltje gewaagd. De grote opkomst kenmerkte de nieuwsgierigheid van de bezoekers en de behoefte aan de Open Coffee.

We spraken onder andere met (een greep uit de aanwezige gasten) Mari Jordans van JK Automatisering, de dames Sanne en Vera van BloemKadootje, Cees Hoogesteger van Telemedium Systems, Elles van Loenen van de Steenakker, Mariska Elbers en Jolien Knoops.

Het Podiummoment werd ingevuld door een specialist op het gebied van AVG wet-en-regelgeving, Peter Martin. Tegen het einde van de Open Coffee vertelde Bianca Schrijen een stukje over de geschiedenis van haar onderneming en kregen de aanwezige gasten op vrijwillige basis een rondleiding achter de schermen. Een bijzondere gelegenheid die vrijwel iedere aanwezige bezoeker met beide handen aangreep.

Online Meeting : Coffee Connect

Het eerstvolgende treffen is op dinsdag 16 november om 10:00u. Dan organiseren we een online “Coffee Connect”, waarbij ondernemers uit de regio een uur kunnen aansluiten om in wisselende setting, kennis te maken en te spreken met mede-ondernemers en online te speeddaten. Wil je meedoen? Meld je dan meteen aan om van een plek verzekerd te zijn. Deelname is gratis. Na aanmelding krijg je een uitnodiging met link per e-mail om deel te kunnen nemen.

In december is er geen fysieke Open Coffee in verband met de aangescherpte Covid maatregelen. We zullen in december een extra online-editie inlassen. Volg hiervoor de berichtgeving op de website en socialmedia.

 

Social media

Marga DekkersHieronder zie je een selectie van foto’s van de ochtend. De foto’s mag je gebruiken op je social mediapagina´s. Laat zien dat je actief bent in de regio. Als je de hashtag #maasvalleinetwerk gebruikt, dan kunnen wij zien waar de foto’s geplaatst zijn. Als je een beetje thuis bent in social media, zoek ons dan op en tag ons in je post! We liken dan je bericht en reageren erop, of we delen je bijdrage met onze volgers. Dit vergroot voor iedereen de zichtbaarheid binnen het sociale netwerk. We maken daar heel actief gebruik van. Like, deel en abonneer op de sociale media van het Maasvallei Netwerk: Facebook | Instagram | LinkedIn | YouTube

 

Foto’s

Bekijk hier ook alle andere foto’s van huisfotograaf Bona Pictura.
Met hartelijke dank aan John Smits.