Advertentie

AANMELDEN COFFEE CONNECT ONLINE

Leuk dat je er bij bent. Meld je hieronder aan door het formulier in te vullen. We zetten je op de deelnemerslijst en je krijgt de avond van tevoren een login-link per e-mail.

 

Coffee Connect online

Goed om te weten 

Waar mogelijk stellen we elke deelnemer in de gelegenheid om zichzelf online voor te stellen en zijn of haar bedrijf kort te pitchen. Natuurlijk willen we ook weten wat we voor je kunnen betekenen, dus je mag een assistentieverzoek doen. Na afloop is er gelegenheid om op te splitsen in kleinere groepen, zodat je samen in een zogeheten “break-out-room” met elkaar kennis kunt maken. Wil je alles weten? Lees dan dit artikel om je goed voor te bereiden.

Lukt het aanmelden met het formulier niet of heb je andere vragen? Stuur dan een bericht per e-mail via [email protected]

.

Voor in de agenda

Datum/tijd: Vrijdag 17 juni van 10:00 tot 11:00
Locatie: Online (Zoom) 
Entreeprijs: Gratis voor leden (sluit je aan)

Ik ben nog geen lid, ben ik ook welkom?
Uiteraard, je bent van harte welkom. Je mag natuurlijk gewoon een keer deelnemen, dan zie je direct de waarde van de online meetings van het Maasvallei Netwerk.

We stellen het op prijs als je jezelf daarna als lid wilt aanmelden. Zo ben je aangesloten  bij het Maasvallei Netwerk en hoef je niets te missen. We organiseren evenementen, publiceren ondernemersnieuws en helpen je actief om zichtbaarheid en verbinding te vinden met andere ondernemers. Dat is goed voor je eigen omzet, maar ook erg handig als je een opdracht uit wilt besteden, producten wilt bestellen of samenwerking zoekt met een ondernemer in de regio. Wil je je nu al direct aanmelden als lid? Dit zijn de opties.

* Let op: De meeste ondernemers stellen geen prijs op recruitmentactiviteiten voor multi-level marketingbedrijven. Daar is deze Coffee Connect online, niet geschikt voor.