Maasvallei Netwerk
Advertentie
CuijkOnderneemt!

Recap: Open Coffee Landgoed Bleijenbeek Afferden

Gepubliceerd op: 05-10-2021

De herfst doet zijn intrede. Terwijl we genieten van een prachtige laagschijnende zon, kijken we uit over de golfbaan van Landgoed Bleijenbeek. Een ‘Hole in One’, een echte voltreffer! In deze ontspannen ambiance werd er naar hartenlust genetwerkt op de Open Coffee, zoals elke eerste dinsdag van de maand wordt georganiseerd.

Het is al na 10 minuten duidelijk: het Maasvallei Netwerk is er niet alleen om feitelijk en efficiënt te pitchen, maar ook om zakelijk-sociaal te netwerken. Ondernemen is tenslotte leuk!  Met zo’n 25 ondernemers uit diverse branches werd er volop gesproken. Deelnemers maakten kennis met mede-ondernemers uit het Land van Cuijk en Noord-Limburg. De sfeer was energiek en ambitieus. Een ochtend die je niet had willen missen.

Via een contact van het Maasvallei Netwerk kregen we de warme aanbeveling uit eigen gelederen, om onszelf uit te nodigen op Landgoed Bleijenbeek in Afferden. We werden met open armen ontvangen en mochten gebruik maken van het restaurant, met uitzicht op de schitterende golfbaan. We proefden perfect-gezette verse bonenkoffie en zagen een aantal bekende gezichten en een aantal nieuwe deelnemers. Een kleine greep uit de bezoekers: Mark Theelen, Sara Jansen en Yolanda Reincke, Anton Honing, Carin Fait en Roel Bulkens.

Online Meeting : Coffee Connect

Het eerstvolgende treffen is op dinsdag 19 oktober om 10:00u. Dan organiseren we een online “Coffee Connect”, waarbij ondernemers uit de regio een uur kunnen aansluiten om in wisselende setting, kennis te maken en te spreken met mede-ondernemers en online te speeddaten. Wil je meedoen? Meld je dan meteen aan om van een plek verzekerd te zijn. Deelname is gratis. Na aanmelding krijg je een uitnodiging met link per e-mail om deel te kunnen nemen.

.

Social media

Hieronder zie je een selectie van foto’s van de ochtend. De foto’s mag je gebruiken op je social mediapagina´s. Laat zien dat je actief bent in de regio. Als je de hashtag #maasvalleinetwerk gebruikt, dan kunnen wij zien waar de foto’s geplaatst zijn. Als je een beetje thuis bent in social media, zoek ons dan op en tag ons in je post! We liken dan je bericht en reageren erop, of we delen je bijdrage met onze volgers. Dit vergroot voor iedereen de zichtbaarheid binnen het sociale netwerk. We maken daar heel actief gebruik van. Like, deel en abonneer op de sociale media van het Maasvallei Netwerk: Facebook | Instagram | LinkedIn | YouTube

 

.

Foto’s

Bekijk hier ook alle andere foto’s van huisfotograaf Bona Pictura.
Met hartelijke dank aan John Smits.

.