Maasvallei Netwerk
Advertentie
CuijkOnderneemt!

Online meeting: ‘Coffee Connect’ groot succes!

Gepubliceerd op: 21-09-2021

Dinsdagochtend vond de online meeting plaats waarin leden van het Maasvallei Netwerk elkaar troffen van achter hun computer om kennis te maken, te pitchen en te netwerken onder het genot van zelf gezette koffie.

De meeting werd via het Zoom-platform gehost vanuit de kantoorstudio van het Maasvallei Netwerk. Alle deelnemers kregen de kans om kort te vertellen wie ze zijn en hoe ze ondernemen met hun bedrijf. Daarna gingen alle deelnemers in break-out rooms uit elkaar om persoonlijk kennis te maken.

We spraken onder andere bijvoorbeeld met Oksana Titova van Concertzaal ERA Studio’s in Venray, Anton Honing van @Honing, Yolanda Reincke, Antonius van Tilburg van Finadrome en Herbert van den Heuvel van Ictoria.

Duurzaam Ondernemen

Het thema is de hele maand september ‘Duurzaam ondernemen’. Mevrouw de Bruin, wethouder van de gemeente Boxmeer en tevens lijsttrekker voor het CDA Gemeente Land van Cuijk maakte speciaal voor deze gelegenheid een videoboodschap voor de ondernemers van het Maasvallei Netwerk. Haar bijdrage is hieronder terug te kijken:

Volgende editie

Op 19 oktober vindt er weer een online Coffee Connect plaats, hiervoor kun je jezelf nu aanmelden. Het thema van oktober is ‘Juridisch & Fiscaal’.
AANMELDEN

Als je liever persoonlijk netwerkt, dan kun je op 5 oktober je hart ophalen tijdens de Open Coffee die we organiseren op Landgoed Bleijenbeek in Afferden.
AANMELDEN