Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Wie kwamen we tegen? We dronken koffie met…

Gepubliceerd op: 08-07-2021

Tijdens de eerste Open Coffee sinds lange tijd, was het heerlijk om weer eens samen koffie te kunnen drinken en oude bekenden te zien. Naast de ambassadeurs van het Maasvallei Netwerk waren er ook diverse nieuwe gezichten.

Bezoekers op deze eerste Open Coffee kwamen soms uit de regio, soms uit aangrenzende gebieden zoals Nijmegen en Venray. Zelfs uit Zelhem leerden we nieuwe gezichten kennen. Zo maakten we kennis met Cora Blom van Cross Border Communications. Misschien wel het verst buiten de regio, maar enorm relevant door de activiteiten die ze onderneemt in het Nederlands-Duitse grensgebied waar het Land van Cuijk ook deel van uitmaakt. Cora zet zich met haar initiatief ‘GrenzenLos’ in voor bewoners en bedrijven in de grensstreek door ze met elkaar te verbinden. “We hebben elkaar nodig, leven naast en met elkaar en willen samenwerken.” licht Cora toe. Ze kondigt als enthousiast uitgever de nieuwe website aan: www.grenzenlos-info.com en nodigt uit om te reageren, te liken en te volgen.

 

De aanwezige bezoekers

Open Coffee Maasvallei Netwerk

Nieuwe bezoekers kwamen niet alleen kijken, maar ze schreven zich ook meteen in als lid. Naast Cora zagen we ook Cèline Hogenelst van Forum Juridica uit Nijmegen, met wortels in Malden. Haar bedrijf wordt in de Maasvallei blog genoemd als een vernieuwend voorbeeld van Branding en Marketing op Social media. Claudia Vermeulen van Elisacura haakte voor het eerst aan om kennis te maken met een potentiële nieuwe klantenkring in het Land van Cuijk. Ze verzorgt onder andere massages bij bedrijven om werknemers fit en vitaal te houden. Natuurlijk mochten we ook vaste gasten zoals als Mari Jordans van JK Automatisering, de enthousiaste gezichten van Herbert en Janne van Ictoria uit Boxmeer en Kevin den Hartog van Alfa Accountants uit Langenboom ontmoeten. Ook zagen we Logistic Force B.VJob Concept en Telemedium Systems.

 

Ben je er de volgende keer ook bij?

In totaal waren er zo’n 40 bezoekers. Hierboven slechts een kleine greep uit de aanwezige bedrijven. We vinden het leuk om na iedere Open Coffee een paar aanwezige ondernemers te benoemen. Ben jij er de volgende keer ook bij?

De volgende Open Coffee zal plaatsvinden op 3 augustus om 09:00u. De locatie wordt binnenkort bekendgemaakt.

Op 20 juli volgt er ook een bijzonder toegankelijke online Coffee Connect. Ondernemers die deel willen nemen kunnen zich aanmelden om deel te nemen van achter hun computer, laptop of tablet. Aanmelden kan hier.

 

Pers en fotografie

Omroep Land van Cuijk was erbij en deed diverse korte interviews en een registratie van de aftrap. Huisfotograaf John Smits van Bona Pictura bewoog zich als professional door het publiek, op zoek naar de meest fotogenieke momenten van de deelnemers. Zijn foto’s zijn hieronder beschikbaar in hoge kwaliteit om te gebruiken voor Social media en andere promotionele doeleinden. Binnenkort vragen we hem om zich middels een artikel voor te stellen aan alle leden.