Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Haal het maximale uit je lidmaatschap

Lid zijn van het Maasvallei Netwerk is het hebben van een toegangspas tot een brede dienstverlening voor ondernemers in het Land van Cuijk en Noord-Limburg. Het geeft toegang tot een rijkgevulde ‘fruitschaal’ waarbij je zelf uitkiest welke diensten je wilt gebruiken.  Het uitgangspunt is om veel meer waarde te bieden dan de kosten van het lidmaatschap. Ben je benieuwd wat het voor jou betekent en hoe je het maximale uit jouw lidmaatschap kan halen?

Evenementen

Het Maasvallei Netwerk is bekend geworden door de Open Coffees waar ondernemers elkaar kunnen ontmoeten. Ze worden vaak bestempeld als nuttig en gezellig. Je leert gelijkgestemde ‘collega’s’ kennen, je doet inspiratie op en je werkt ondertussen aan je naamsbekendheid. Het Maasvallei Netwerk organiseert iedere maand een Open Coffee op de eerste vrijdag van de maand. We kiezen met zorg de mooiste locaties in het Land van Cuijk en Noord-Limburg. De entree is gratis, je betaalt alleen je eigen consumpties. Het is een aanbeveling om minstens een paar keer per jaar aan te sluiten en te horen wat er leeft en bruist in de omgeving. Premium-leden en VIP-partners krijgen de gelegenheid om zich voor te stellen middels een podiummoment.

Jaarlijks staat er een Bedrijvenbeurs in de planning. Zowel regionale MKB’ers als ZZP’ers kunnen aansluiten om kennis op te doen, te netwerken en te exposeren. Andere ondernemers, beleidsmakers, de lokale politiek en andere geïnteresseerden worden gastvrij ontvangen en kunnen kennismaken met elkaar. Leden van het Maasvallei Netwerk krijgen gratis entreebewijzen en Premium-leden en VIP-partners krijgen korting als ze willen deelnemen als exposant.

Het Maasvallei Netwerk verenigt het nuttige met het aangename. Daarom zijn er geregeld feestjes, ondernemersdiners en andere leuke activiteiten waarbij je mag aansluiten als lid.

 

Zichtbaarheid en bekendheid

Ieder lid krijgt de mogelijkheid om de bedrijfsnaam, samen met de contactgegevens te vermelden in de online ledengids. Premium-leden en VIP-partners krijgen de mogelijkheid om er een logo, bedrijfsomschrijving en contactpersoon aan toe te voegen.

Doordat een enorme groep ondernemers uit de regio deel uit maakt van het Maasvallei Netwerk, geniet je grote zichtbaarheid direct in de juiste doelgroep. Het Premium-lidmaatschap geeft gelegenheid om iedere maand bedrijfsnieuws te publiceren via de website. Lever daarom op gezette tijden een persbericht aan. Het is gratis promotie van hoge waarde. Voorbeelden zijn; een opening, een lancering, een nieuw product, een jubileum of de uitbreiding van diensten. Persberichten worden vrijwel altijd overgenomen in de nieuwsvoorziening op de website. Indien het voldoende nieuwswaardig is voor andere ondernemers, dan nemen we jouw berichtgeving ook mee in de sociale mediakanalen of misschien zelfs wel in de periodieke nieuwsbrief! Zo bereik je met 1 persbericht tot wel duizenden ‘kijkers’ per keer.

 

Persoonlijk contact

Premium-leden en VIP-partners krijgen een eigen Maasvallei contactpersoon. Dit voor jou bekende gezicht kan je helpen met vraagstukken en kan de verbindende factor zijn bij het leggen van nieuwe contacten.

 

Kennis en ontwikkeling

Puck en Erik, de kartrekkers van het Maasvallei Netwerk, nemen regelmatig podcasts op met ondernemers uit de regio. Ze zoeken naar het verhaal achter het bedrijf. Dit zijn vaak persoonlijke diepte-interviews die de luisteraar de kans geeft om te horen hoe een ondernemer succesvol is geworden. Een kijkje in de keuken zoals je dat nog niet eerder hoorde. Samen met de podcast maken we ook professionele foto’s en schrijven we een artikel. Vervolgens worden deze artikelen gebundeld en uitgebracht in de vorm van een exclusief magazine. Alle leden krijgen dit Maaasvallei-magazine om te leren van bekende ondernemers uit de buurt. Premium-leden en VIP-partners kunnen tegen een speciaal tarief deelnemen aan zo’n podcast. Er gelden specifieke voorwaarden voor deelname. Informeer naar de opties en tarieven bij jouw eigen Maasvallei contactpersoon.

Er is sinds kort een intervisiegroep specifiek voor Premium-leden en VIP-partners. Deze groep vormt een kleine, hechte kern die tijdens een goed verzorgde maandelijkse lunch, elkaar ontmoeten. Ze kunnen elkaar adviseren, vragen stellen en sparren met gelijkgestemden. Deze vaste groep leert elkaar steeds beter kennen. Zo kan er ook actief promotie worden gevoerd op basis van mond-tot-mondreclame binnen de eigen sociale kring van alle deelnemende leden. In het nieuwe jaar starten er meerdere groepen, waaronder ook een ZZP-groep voor Basic-leden.

 

Het uitgangspunt is om veel meer waarde te bieden dan de kosten van het lidmaatschap.

 

Content creatie

Ondernemers kunnen door de redactie van het Maasvallei Netwerk een artikel of persbericht laten opstellen. Naar aanleiding van een telefonisch gesprek of een persoonlijke afspraak kan één van onze deskundige copywriters voor je aan de slag. Natuurlijk houden we de prijzen scherp en publiceren we voor onze Basic-leden, Premium-leden en VIP-leden zo’n nieuwsbericht of artikel. Prijzen op aanvraag, vanaf €99,- exclusief btw.

Het Maasvallei Netwerk heeft de mogelijkheid om professionele bedrijfspromotievideo’s bij jou op locatie te komen maken.  Als lid van het Maasvallei Netwerk krijg je naast een haarscherpe prijs ook uitgebreide aandacht middels gratis publicatie via de website, nieuwsbrief en sociale kanalen. Natuurlijk krijg je een kopie van zo’n video om zelf ook op je eigen website te gebruiken.

 

Je bent ambassadeur

Als lid van het Maasvallei Netwerk ben je onderdeel van het dynamische ondernemerslandschap van het Land van Cuijk en Noord-Limburg. Deze trots mag je uitdragen met een gepersonaliseerd certificaat en/of een winkelruit sticker “Ik ben lid van het Maasvallei Netwerk”.
Hiermee geef je aan betrokken te zijn en te investeren in een mooier ondernemersklimaat in de regio. Zo maak je jouw maatschappelijke bijdrage ook zichtbaar bij jouw klanten en afnemers.