Nieuwe samenwerking: Bakkerij De Haas en Hartjes Brood & Banket
Gepubliceerd op: 14-04-2025
Het ambachtelijk vakmanschap en de marktverkoop hebben elkaar gevonden in Haps: Bakkerij De Haas en Hartjes Brood & Banket gaan samenwerken. Door een aandelenoverdracht bundelen zij hun krachten om de klant nog beter te bedienen met nóg verser brood.
Versterking van twee familiebedrijven
Per 10 april 2025 heeft Bakkerij De Haas een belangrijk deel van de aandelen overgedragen aan Hartjes Brood & Banket. Daarmee ontstaat een logische combinatie van ambacht, vakmanschap en regionaal bereik. De Haas blijft zich focussen op het bakken van kwaliteitsproducten, terwijl Hartjes met zijn uitgebreide netwerk – waaronder 47 weekmarkten en een winkel in Gennep – zorgt voor een bredere distributie. Het brood dat nu uitgeleverd kan worden aan klanten is meerdere uren ‘verser’ dan dat het ooit eerder was en dat komt door de snelle distributie.
Kwaliteit op meer plekken beschikbaar
Volgens bakker Henk de Haas verandert er voor de klant weinig aan de vertrouwde kwaliteit: “Wij blijven doen waar we goed in zijn: ambachtelijk bakken. Dankzij de samenwerking kunnen we onze producten op meer plekken aanbieden.” VIP Partner van het Maasvallei Netwerk Elmar Hartjes benadrukt het gezamenlijke doel: “We combineren liefde voor het vak met een efficiënt netwerk. Dat leidt tot groei én kwaliteit die je proeft.”
Hartjes Brood en Banket in de ledengids
Je vindt VIP partner Hartjes Brood en Banket ook in de Maasvallei Netwerk community app met contactgegevens en in de online ledengids op de website.