Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Werkgeversevenement ‘Praktische AI-oplossingen voor het MKB’

Gepubliceerd op: 03-07-2024

Iedereen heeft het erover: Artificial Intelligence (AI). Het zou de toekomst van werk flink kunnen veranderen. Maar wat kun je ermee als mkb’er? Zijn er slimme toepassingen die jou direct kunnen helpen met uitdagingen in je bedrijf? En welke stap kun je morgen zetten als je er mee aan de slag wil? Avans Hogeschool en NLwerktaanwerk organiseren op donderdag 26 september het evenement ‘Praktische AI-oplossingen voor het MKB’. 

werkgevensevenement-nlwerktaanwerk

 

Praktijkvoorbeelden

Tijdens dit evenement krijg je antwoord op je vragen rond AI en worden diverse praktijkvoorbeelden gedeeld. AI kan bijvoorbeeld helpen bij het werven van medewerkers, door slimme vacatures te schrijven of kandidaten een 3D-ervaring te geven van je bedrijf. En door AI in te zetten in je maakproces kun je taken anders verdelen, waardoor werk leuker wordt voor medewerkers en je makkelijker personeelstekorten kunt opvangen.

 

AI data samenwerking

Ook wordt tijdens het evenement ingegaan op de bredere context: hoe moet je bijvoorbeeld data verzamelen om AI mee te kunnen aansturen? Je maakt kennis met het Avans AI Partnerprogramma; een splinternieuw netwerk waarin onderwijs en bedrijfsleven samen optrekken om oplossingen te bedenken voor bedrijfsproblemen met behulp van AI. Of ga in gesprek met studenten en misschien wordt jouw uitdaging wel hun volgende onderzoeksopdracht!

Aan deelname zijn geen kosten verbonden, dus meld je gauw aan zodat je verzekerd bent van een plekje!

 

Praktische informatie

Datum: Donderdag 26 september 2024
Tijd: 14.30 (inloop) tot 18.30 (inclusief netwerkborrel)
Locatie: Avans, OpenX, Hogeschoollaan 1, Breda
Kosten: geen
Aanmelden: https://www.nlwerktaanwerk.nl/mkb-ai

 

  Avans Hogeschool

 

Dit is een bericht van NLwerktaanwerk, een initiatief van Stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk! en haar founders VNO-NCW en MKB-Nederland. Samen met publieke en private partijen, brancheorganisaties en werkgevers werken zij aan de vernieuwing van de arbeidsmarkt. Kijk voor meer informatie op www.nlwerktaanwerk.nl.