Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Genomineerden en Jong Talents Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg 2024 bekend

Gepubliceerd op: 27-06-2024

Op woensdag 26 juni zijn tijdens het sponsordiner bij Riche Boxmeer de genomineerden en Jong Talents van de Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg 2024 bekend gemaakt. Maak hieronder alvast kennis met de genomineerden.

De winnaars van de Ondernemersprijs en de Jong Talent Award worden bekendgemaakt op woensdag 6 november in de Schouwburg Cuijk.

Bo Pennings

Adventure Media Group, geleid door Bo Pennings, heeft met Wux een toonaangevend internetbureau opgebouwd, dat in 2023 als één van de snelst groeiende bedrijven in de FD Gazelle top 100 stond. Wux is een full-service internetbureau en richt zich specifiek op digitale oplossingen, van webdesign en webshops tot online marketing én automatisering met software op maat. Zij hebben als doel de leukste werkgever te zijn door de open cultuur, gezelligheid, de ontwikkelmogelijkheden, de informele sfeer en de saamhorigheid. Bo staat bekend om zijn vooruitziende blik, kennis van AI en betrokkenheid bij lokale initiatieven, zoals de Industriële Kring en TechnoPromo.

Het Maasvallei Netwerk is natuurlijk waanzinnig trots op deze nominatie van Bo Pennings, oprichter van Wux internetbureau, de hoofdsponsor!

 

Roel van Dijk

Bij Mondial van Dijk Verhuizingen heeft Roel van Dijk het familiebedrijf naar nieuwe hoogten gebracht, met specialisaties in projectverhuizingen en circulair opruimen. Onder zijn leiding heeft het bedrijf een sterke focus op duurzaamheid, met een uitgebreid elektrisch wagenpark en circulaire bedrijfsvoering. De dieselvoertuigen rijden sinds 2023 op hernieuwbare brandstof HVO100 en de verhuisdozen zijn 100% circulair met een minimale CO2-voetafdruk tijdens de productie. Medewerkers vinden bij Roel een veilige en gezonde werkomgeving en worden actief gewezen op diverse welzijnsprogramma’s.

 

 

Tom Wienhofen

Tom Wienhofen is de drijvende kracht achter Megens Elektrotechniek, Seef Beveiligingstechniek BV en Cequra BV. Zijn bedrijven staan bekend om hoogwaardige elektrotechnische installaties in de woningbouw en utiliteit, beveiligingstechniek, inspecties en energieadvies. Het personeelsbeleid is geïntegreerd in de dagelijkse manier van werken, waar contact hebben met elkaar, plezier hebben in het werk en bijdragen aan het gehele bedrijf ontzettend belangrijk zijn. Tom hecht veel waarde aan duurzaamheid en is betrokken bij verschillende regionale initiatieven en verenigingen, zo is hij onder andere bestuurslid van de Industriële Kring Noord-Limburg en Stichting Duurzaam Bedrijven Overleg.

 

 

Jong Talents 2024

Naast de genomineerden voor de Ondernemersprijs konden de aanwezigen tijdens het diner kennis maken met de Jong Talents 2024. Deze jonge ondernemers blinken uit in hun vakgebied en tonen veelbelovend ondernemerschap. Bart Langen van Langen Grondverzet, Charlene Haga van Hairforce1 en Global Curl, en Max van den Heuvel van héMax maken kans op de Jong Talent Award 2024. Tijdens het kennisfestival, voorafgaand aan de uitreiking van de Ondernemersprijs, gaan zij het duel met elkaar aan.

Foto van links naar rechts: Max van den Heuvel, Bo Pennings, Tom Wienhofen, Charlene Haga, Bart Langen en Roel van Dijk (foto van Patrick Bongartz)

Meer informatie over De Ondernemersprijs

Hou de website van De Ondernemersprijs in de gaten voor meer informatie en breng ook je stem uit!