Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Boxmeer leeft, en dat doen we met zijn allen!

Gepubliceerd op: 26-06-2024

“Met zijn allen maken we van Boxmeer een geweldige plaats om te wonen, werken én winkelen. Dat zie je ook in de video, die we recent hebben gelanceerd”, aldus de Boxmeerse centrummanager Coen de Kleijn. Hij hoopt dat de video veelvuldig wordt verspreid. “Het is een cadeau van ons aan heel Boxmeer.”


 


Een kleine twee minuten lang kunnen kijkers genieten van wat Boxmeer te bieden heeft. De Kleijn vertelt: “We gaan in vogelvlucht door de Steenstraat met zijn brede winkelaanbod en gevarieerde horecagelegenheden. Maar we zien ook het Boxmeerse bedrijfsleven voorbijflitsen en vliegen over het unieke Maasheggenlandschap. Daarnaast komen bewoners aan het woord, die Boxmeer tot een levendige kern in de regio doen bloeien. Van cultuur tot zorg, van onderwijs tot events, Boxmeer heeft het allemaal.”

 

Boxmeer leeft

Jacques Smits, Voorzitter Centrummanagement Boxmeer, zegt het al in de video: “Boxmeer leeft, en dat doen we met zijn allen. (…) Mensen komen hier graag samen.” Zo zijn er lovende worden voor het aanbod in het compacte, gezellige centrum: “Je kunt er alles kopen wat je nodig hebt.”

Een andere inwoner vult aan: “En er zijn leuke terrassen.” Ook bewoners en ondernemers zijn positief. Of zoals ondernemer en Daags na de Tour voorzitter Pierre Hermans het leven in Boxmeer omschrijft ‘bruisend en vol dynamiek’.

 

Video cadeau

De video is momenteel te zien op de social media-kanalen van Centrum Boxmeer. Maar De Kleijn hoopt ‘m ook op andere plaatsen te spotten. “Natuurlijk dragen de winkeliers in Boxmeer bij aan de leefbaarheid, maar dat doen we niet alleen. Laten we ook de horeca, het bedrijfsleven en alle toeristische ondernemers niet vergeten. En de evenementenorganisatoren en ieder die zich inzet voor de lokale verenigingen. Samen zorgen we ervoor dat Boxmeer leeft. Daarom willen we deze video ook aan hen aanbieden, zodat ze de beelden kunnen verspreiden op schermen, in nieuwsbrieven en ga maar door.”

Wie interesse heeft, kan mailen naar [email protected] met als onderwerp ‘aanvraag video’.

 

Links naar de video:

YouTube
Instagram
Facebook
LinkedIn