Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Mega Expo 2024 groot succes!

Gepubliceerd op: 27-05-2024

De Mega Expo ’24 is een feit! Door de inspanning en het initiatief van een grote groep regionale ondernemers is het gelukt om op 25 april een nòg succesvollere Mega Expo – bedrijvenbeurs te organiseren, beter zelfs dan vorig jaar. Bij deze tweede editie waren de deelnemende exposanten eensgezind de gastheer en gastvrouw. Mede daardoor werd het evenement uniek in gastvrijheid. En sinds vandaag staan de nabeschouwingen en video’s online.


 

 

Creativiteit voerde de boventoon

Er werd groots uitgepakt met creatieve inrichting van de stands. Een ‘snackmuur’ met luikjes, een complete buitenkeuken, elektrische fietsen, een compleet ingerichte coffee corner, een rad van fortuin en een echte kermis-grijpautomaat van hoofdsponsor Wux vielen meteen in het oog. De ondernemers zochten de samenwerking op met elkaar en met de bezoekers. En dat waren er weer véél dit jaar! Naast een leuke dag, mooie contacten en een fijne laagdrempelige sfeer werden er ook zaken gedaan en is het zakelijke netwerk van de deelnemers in korte tijd enorm gegroeid.

We kunnen met een enorme trots en voldoening terugkijken op een ongelofelijk waardevol evenement.” zegt Erik Wille van de organisatie. “Onze dank gaat uit naar Van der Valk, waar het evenement plaatsvond, Empire Events die de complete inrichting en aankleding voor zijn rekening nam en het team dat als drijvende kracht achter de schermen alles in goede banen wist te leiden.”.  

Deze Mega Expo is mede mogelijk geworden door hoofdsponsor Wux internetbureau uit Cuijk. Het hele Wux-team heeft zich ingezet om er een groot succes van te maken. Omdat er nog veel meer bedrijven en personen betrokken zijn geweest en een bijdrage hebben geleverd aan het evenement, heeft het Maasvallei Netwerk de afgelopen weken diverse recap-momenten van de beurs gepost op de sociale kanalen. Zorg dat je het Maasvallei Netwerk volgt op LinkedIn, Facebook en Instagram, en mis geen update!

 

Bo Pennings Wux

 

The day after

Wil je de foto’s, video’s reviews en de virtuele 360-tour bekijken? Bekijk nu de volledige editie online, en die van 2023 via www.megaexpo.nl Was je exposant of bezoeker en vond je het ook een geweldig evenement? Laat dan een positieve 5-sterrenreview achter ☆☆☆☆☆

Wil je in 2025 ook meedoen met de Mega Expo, vraag dan vrijblijvend en kosteloos de factsheet aan met het programma, de zaalindeling, de data en tarieven. Vanaf 1 juli kunnen er stands worden gereserveerd.

Bekijk de terugblik 2024 »

 

Marjon Cremers Greenworld Kunstplanten

 

Mega Expo 2024