Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Het geheim van toekomstproof werkgeven: Benut de kracht van elke generatie

Gepubliceerd op: 27-05-2024

Iedere generatie werknemers kent zijn eigen krachten en talenten. De transformerende arbeidsmarkt daagt werkgevers uit om anders te kijken en te doen. De werkgever van de toekomst erkent de verschillen tussen generaties en ziet ieders kwaliteiten. Ontdek hoe zij optimaal samenwerken en hoe je hen vindt, boeit en bindt aan je organisatie. 

nieuwe werkgeven

 

Save the date: Werkgeversevent op 4 juni

Ben jij voorbereid op het nieuwe werkgeven? Op 4 juni organiseert Noordoost Brabant Werkt samen met diverse organisaties zoals het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant, AAN’tWERK en 1Werkcentrum, ‘Het geheim van toekomstproof werkgeven’, een must om bij te wonen voor iedereen die over 10 jaar nog steeds een succesvolle en aantrekkelijke werkgever wil zijn.

 

Noteer alvast in je agenda

Datum: 4 juni 2024
Tijd: 15.30 – 18.30 uur
Locatie: Verkadefabriek, Den Bosch

Binnenkort volgt meer informatie over de sprekers en inhoud van het programma. Wil jij nu al verzekerd zijn van een plek? Meld je dan aan via de website van 1Werkcentrum.

 

Over Noordoost Brabant Werkt

In Noordoost Brabant werken we samen aan een veerkrachtige arbeidsmarkt waar plaats is voor alle talenten en werk voor iedereen die wil werken. We ontwikkelen programma’s, tools en diensten voor bedrijven en inwoners.

Noordoost Brabant Werkt houdt je als arbeidsmarktprofessional die werkt voor werkgevers, studenten, werknemers en werkzoekenden in onze regio met onze maandelijkse nieuwsbrief graag op de hoogte van het actuele nieuws in de arbeidsmarktregio Noordoost-Brabant.

Wil je je aanmelden voor de nieuwsbrief of heb je zelf nieuws uit onze regio? Stuur dan een berichtje naar [email protected]