Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


UITNODIGING : Ondernemend Gennep krijgt vervolg

Gepubliceerd op: 10-05-2024

Het platform ‘Ondernemend Gennep’ dat vorig jaar een succesvolle lancering had, krijgt een vervolg. Een werkgroep van ondernemers uit Gennep heeft het initiatief genomen om op 16 mei een tweede editie te organiseren, met begeleiding van de Gemeente Gennep. Met een waardevol programma en een gezellige netwerkborrel gaan ondernemers met elkaar aan tafel en leren ze elkaar beter kennen.

OndernemendGennep_16mei24

 

“Er is grote behoefte aan een platform dat bijvoorbeeld de industrie, de agrarische sector, de horeca en de detailhandel met elkaar in contact brengt.” zegt Harm van Braak, bedrijvencontactfunctionaris. Vorig jaar pakte hij, samen met Noël Jilissen en Mieke Thijssen het voortouw en bracht een werkgroep van ondernemers bij elkaar uit diverse branches. “Met de gemeente als aanjager, willen we samen met de ondernemers een nieuw platform ontwikkelen dat zich specifiek richt op de ondernemers van de Gemeente Gennep. Vorig jaar was het een spannende eerste editie waar een kleine 90 ondernemers op af kwamen. Nu willen we een vervolg gaan plannen waarbij de Gemeente een minder prominente rol op zich neemt en de werkgroep van initiatiefrijke ondernemers zelf de koers gaat bepalen. Uiteindelijk moet het een volledig autonoom platform worden waar ondernemers verbinding met elkaar kunnen vinden binnen de gemeentegrenzen.”

Netwerkondernemer Erik Wille van het Maasvallei Netwerk is gevraagd om met zijn expertise de ontwikkeling van het platform te ondersteunen.

 

Het Programma

Op 16 mei zal er een avondvullend programma worden aangeboden, waarbij op een leuke manier onderling contact zal worden gemaakt met de ondernemers. Hiervoor wordt Meet&Match-expert René Luijten ‘ingevlogen’ die met zijn befaamde methode heel snel het ijs breekt en op een speelse manier een waardevolle invulling geeft aan de avond. Binnen een paar uur heb je tientallen nieuwe contacten gelegd. Uiteraard is naderhand een netwerkborrel gepland, waarbij je elkaar opnieuw kunt opzoeken en kunt napraten over alles wat de ondernemer bezighoudt.

De gemeente is aanwezig tijdens de avond op de achtergrond aanwezig. Zo zal de wethouder van Economische Zaken, Janine van Hulsteijn meedoen aan de Meet&Match-sessies en persoonlijk kort in gesprek gaan met meerdere ondernemers. Toch ligt de nadruk deze avond op de autonomie van het platform. De gemeente steunt het plan, maar heeft niet een hele actieve rol.

Deelnemen aan de avond kost slechts €17,50 en vindt plaats in het Business Center van Center Parcs Het Heijderbosch in Heijen. Inbegrepen zijn koffie/thee, diverse lekkernijen en 3 drankjes.
Ondernemers uit de Gemeente Gennep kunnen tickets bestellen via: https://www.ticketcrew.nl/tickets/ondernemend-gennep

Programma 16 mei 2024:
19.00u. – inloop
19.30u. – Start van de avond
20.00u. – Meet & Match door René Luijten
21.30u. – netwerkborrel
22.30u. – einde avond

Adres:
Center Parcs Heijderbos
Hommersumseweg 43
6598 MC Heijen