Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Haal de Mega Expo naar kantoor!

Gepubliceerd op: 11-04-2024

Je herkent het vast: je bezoekt een bruisende beursvloer, leert tientallen bedrijven kennen en legt nieuwe waardevolle contacten. Je wilt er alles aan doen om de meest interessante bedrijven niet te vergeten. En toch vervagen de details na een paar dagen alweer. Hoe ga je al die informatie onthouden en welke exposanten zijn je het meest opgevallen? Let’s Zoip schiet te hulp op een nieuwe innovatieve manier: een virtuele 360-tour.

 

Lets Zoip Mega Expo 24

 

Mega Expo 2024

Op 25 april vindt de Mega Expo plaats bij Van der Valk in Cuijk. Met bijna 50 exposerende bedrijven kunnen Tom Peters en Desiree van Maasakker van Let’s Zoip zich levendig voorstellen dat er grote waarde schuilt in het zichtbaar zijn en zichtbaar blijven van de exposanten. Daarom maken ze tijdens de Mega Expo een virtuele 360-videotour. Deze interactieve online tour komt direct na de beurs beschikbaar, zodat je ook in de weken na de Mega Expo digitaal nog kunt ‘rondlopen’, de ervaring kunt herbeleven en je geheugen kunt opfrissen.

Dit geeft ondernemers die niet aanwezig kunnen zijn op de Mega Expo ook de gelegenheid om een kijkje te nemen op deze ondernemersbeurs.

 

Let’s Zoip

Let’s Zoip is een creatieve, regionale startup die ondernemingen helpt om zichzelf online te presenteren door middel van unieke, zelfontwikkelde software. De virtuele 360-tours kunnen worden opgenomen op diverse punten en bestaan uit videobeeld, zodat de bedrijfspresentatie levensecht wordt weergegeven. Ze bieden tijdens de Mega Expo een leuke actie voor alle geïnteresseerden. Ga dus zeker langs de stand, nummer 37  en mis je kans niet om te horen wat Let’s Zoip voor jouw bedrijf kan betekenen.

 

Tickets bestellen

Je kunt gratis toegangsbewijzen bestellen via tickets.megaexpo.nl

 

Meer informatie?

Meer informatie over Let’s Zoip vind je in de ledengids.