Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


RECAP: Open Coffee in de Lambertuskerk in Beers

Gepubliceerd op: 06-04-2024

Een dag om in te lijsten. Zo’n 75 ondernemers betraden de klassieke evenementenkerk in Beers; ‘De Lambertuskerk’. Exploitant Jan Hendriks besteedde een paar jaar aan het maken van het plan, het renoveren en het bedenken van lucratieve en creatieve oplossingen voor problemen die hij onderweg tegenkwam. Het authentieke gebouw dat iconisch boven het dorp Beers uittorent is namelijk een rijksmonument en verbouwen zonder spijkers en schroeven bleek een behoorlijke uitdaging. Hij vertelde tijdens de Open Coffee zijn ondernemersreis en liet vol trots het schitterende resultaat zien.

 

De evenementenkerk

De Lambertuskerk biedt een waanzinnige setting voor diverse evenementen, ver weg van de standaard locaties. Het samenspel tussen historie en moderne inrichting maakt elke bijeenkomst tot een ervaring die men niet snel meer vergeet. Op een steenworp afstand van de Kraaijenbergse plassen en met de prachtige natuur in de achtertuin is dit een unieke locatie die zijn gelijke niet kent. Een toegewijd team staat klaar om je volledig te ontzorgen. De beleving wordt compleet met bijvoorbeeld een eigen chef-kok die culinaire hoogstandjes bereidt.

Je kunt er terecht met een intieme groep van 15 mensen of je organiseert een groot congres voor 300 personen. De kerk is flexibel in te delen in verschillende opstellingen, perfect afgestemd op jouw wensen. Tijdens de Open Coffee werden enkele stijlkamers ingericht in de nissen van de kerk. Zo kun je perfect zien hoe een hagelwitte bruiloft er uit zou kunnen zien, een knusse huiskamersfeer met suède bankjes.

 

Virtuele 360-tour : Herbeleven van de Open Coffee

Vind je het leuk om de bedrijfsrondleiding nog eens over te doen? Of heb je de Open Coffee gemist, maar wil je toch de sfeer proeven? Leer de evenementenkerk in Beers van binnen kennen in deze levende virtuele 360-tour, aangeboden door Let’s Zoip. Een regionaal bedrijf dat lid is van het Maasvallei Netwerk en ook deelneemt aan de MegaExpo. Let’s Zoip ontwikkelt voor grote en kleine bedrijven, nationaal en internationaal, virtuele ‘levende’ rondleidingen. Klik voor de rondleiding op: https://app.letszoip.com/evlRlq


 

 

Deelnemers

We zagen diverse leden aansluiten als ambassadeurs van hun bedrijven, en natuurlijk diverse nieuwe bedrijven die deelnamen om te zien welke waarde het netwerk voor hen zou kunnen bieden. In totaal bezochten ruim 75 ondernemers de Open Coffee van vrijdag 5 april.

Enkele voorbeelden: 
Marjo Engberts van MEID, Yannick Vendelmans, Bo Pennings en Mika de Bruijn van Wux, Kitty Gossens van Adecco, Tobias Janssen van Quintes Verzekeren en Risicobeheer, Janny Hurkmans van Studio Janny, Maaike Veltmaat van Maaike Veltmaat Coaching, Janneke Wagelmans van Livrei Stoffeerderij, Tom Peters en Desiree van Maasakker van Let’s Zoip, Peter en Janneke van Keijsteren van Van Keijsteren BV., Carin Fait van Par-Fait Life Coaching, Jordie Jans van Major Garden, Haico van Tienen en Gido van Rosmalen van Hahabo, Ronald en Carola van Elst van Van Elst containerverhuur BV, Erica Makkus van NIYA training en begeleiding, Karlijn Wolfs van Vorm en Vast, Niels van der Heijden van Dekkers Business Bikes, Peter Graat van Studio Foris, Wim Zegers van HWC Personeelsdiensten, Jean Paul Giesen en Jurrien de Bordes van Dijk Elektrotechniek en natuurlijk nog vele anderen.

 

Hoofdsponsor : Wux internetbureau

Een speciaal ‘dank je wel’ gaat uit naar onze hoofdsponsor Wux, ze maken activiteiten zoals de Open Coffees mogelijk. Wux uit Cuijk is een jong dynamisch internetbureau dat gespecialiseerd is in toepassing van kunstmatige intelligentie in websites, conversie-optimalisatie en betere vindbaarheid. Maar ook een mooie goede website kan Wux ontwerpen, maken en onderhouden. Meer informatie: www.wux.nlWux logo

We willen ‘hofleverancier’ Reintjes Bloemen hartelijk danken voor het schitterende boeket bloemen voor de gastspreker.

 

Volgende Open Coffee

Op vrijdag 3 mei vindt de volgende Open Coffee plaats. We bezoeken dan de productielocatie van Major Garden. De productielocatie is bij Aluconnect, in Haps.
Je kunt je nu al direct aanmelden, zodat je zeker bent van een plaats.

AANMELDEN OPEN COFFEE 3 MEI

 

Social media

Hieronder zie je een selectie van foto’s van de ochtend. De foto’s mag je met naamsvermelding van de fotograaf gebruiken op je Social mediapagina’s. Laat zien dat je actief bent in de regio. Als je de hashtag #maasvalleinetwerk gebruikt, dan kunnen wij zien waar de foto’s geplaatst zijn. Als je een beetje thuis bent in social media, zoek ons dan op en tag ons in je post! We liken dan je bericht en reageren erop, of we delen je bijdrage met onze volgers. Dit vergroot voor iedereen de zichtbaarheid binnen het sociale netwerk. We maken daar heel actief gebruik van.

Like, deel en abonneer op de sociale media van het Maasvallei Netwerk: Facebook | Instagram | LinkedIn | YouTube

 

Foto’s 

Bekijk hier alle andere foto’s. Met dank aan onze huisfotograaf John Smits van Bona Pictura.