Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


RECAP: Open Coffee bij Reintjes Bloemen in Veulen

Gepubliceerd op: 05-03-2024

Oogluikend zien we de eerste tekenen van de lente. Terwijl de zon door het glas van de kwekerij naar binnen schijnt en de temperaturen steeds aangenamer worden, groeien de meest bontgekleurde rozen iedere dag van het jaar. Tijdens een rondleiding door de kassen van Reintjes Bloemen voelden, en zagen we de meest gunstige condities om de prijsrozen van deze 60-jaar oude bloemkweker te laten floreren. Met een enorme groep ondernemers waren we te gast bij Twan en Mariet Reintjes tijdens de Open Coffee van het Maasvallei Netwerk. We dronken koffie, netwerkten en vierden feestelijk hun jubileum.

Reintjes Bloemen

Het bedrijf werd opgericht in 1964 door Gerrit Reintjes en begon als een tomatenkwekerij. Geleidelijk aan verschoof de focus naar bloementeelt, met rozen als specialiteit, met succes, want in 1992 en in 2011 hebben de rozen van Reintjes kroningen ontvangen op de rozenkeuringen.

Na pensionering van Gerrit in 2007 zetten zoon Twan en zijn vrouw Mariet het bedrijf voort, waarbij huisverkoop aan particulieren een grotere rol kreeg. De kwekerij breidde uit, implementeerde steeds meer milieuvriendelijke maatregelen, maar bleef altijd een familiebedrijf met betrokkenheid van de dochters van Twan en Mariet. In 2012 startten ze met het telen van hortensia’s, en in 2014 opende een bloemenwinkel. Het oogsten en verwerken van rozen en hortensia’s gebeurt niet alleen met ervaren medewerkers, maar ook met scholieren. In 2024 viert Reintjes Bloemen het zestigjarig bestaan.

Virtuele 360-tour : Herbeleven van de Open Coffee

Vind je het leuk om de bedrijfsrondleiding nog eens over te doen? Of heb je de Open Coffee gemist, maar wil je toch de sfeer proeven? Leer Reintjes Bloemen kennen in deze levende virtuele 360-tour, aangeboden door Let’s Zoip. Een regionaal bedrijf dat lid is van het Maasvallei Netwerk en ook deelneemt aan de MegaExpo. Let’s Zoip ontwikkelt voor grote en kleine bedrijven, nationaal en internationaal, virtuele ‘levende’ rondleidingen. Klik voor de rondleiding op: https://app.letszoip.com/ZnMQLE

 

Deelnemers

We zagen diverse leden aansluiten als ambassadeurs van hun bedrijven, en natuurlijk diverse nieuwe bedrijven die deelnamen om te zien welke waarde het netwerk voor hen zou kunnen bieden. In totaal bezochten ongeveer 55 ondernemers de Open Coffee van vrijdag 1 maart.

Enkele voorbeelden: 
Tom Peters van Let’s Zoip, Dinand van 1Voice, Marjon Cremers van Greenworld Kunstplanten,  Linda Hoitinga van Lizenda, Erik Arts van Daarom Verzekerd, Bram Vissers van inmotiQs, Yannick Vendelmans van Wux, Ton van Raaij van MAAY,  Robert Hoelen van Omzetters, Wesley Jordans van JK Automatisering, Paula de Visser van Het Helende Huis,   Herbert van den Heuvel van Ictoria, Marjo Engberts van MEID, Ronald en Carola van Elst van Van Elst containerverhuur BV,  Bram Kilsdonk van Feitenkennis, Cindy Vos van Vos Events, Yoshi van de Werff en Niels van der Heijden van Dekkers Business Bikes, Peter Graat van Studio Foris, Martijn Oosterhof van JobMakelaar, Wim Zegers van HWC Personeelsdiensten,  Jean Paul Giesen van Dijk Elektrotechniek, Toon Zegers van Meerbox en natuurlijk nog vele anderen.

 

Uitreiking certificaten en raamstickers

Leden van het Maasvallei Netwerk ontvangen een lidmaatschapscertificaat en een transparante raamsticker voor winkeldeur, etalage of bedrijfsauto. Samen met onze leden vormen we een dynamische netwerkorganisatie. Groei van het Netwerk zorgt voor meer zichtbaarheid voor iedere aangesloten ondernemer. Daarom mag het lidmaatschap met trots worden uitgedragen, zodat er een nog groter en diverser netwerk ontstaat waar iedereen de vruchten van plukt.

Marjon Cremers Certificaat Maasvallei Netwerk

 

Hoofdsponsor : Wux internetbureau

Een speciaal ‘dank je wel’ gaat uit naar onze hoofdsponsor Wux, ze maken activiteiten zoals de Open Coffees mogelijk. Wux uit Cuijk is een jong dynamisch internetbureau dat gespecialiseerd is in toepassing van kunstmatige intelligentie in websites, conversie-optimalisatie en betere vindbaarheid. Maar ook een mooie goede website kan Wux ontwerpen, maken en onderhouden. Meer informatie: www.wux.nlWux logo

Volgende Open Coffee

Op vrijdag 5 april vindt de volgende Open Coffee plaats.
Je kunt je nu al direct aanmelden, zodat je zeker bent van een plaats.

AANMELDEN OPEN COFFEE 5 APRIL

 

Social media

Hieronder zie je een selectie van foto’s van de ochtend. De foto’s mag je met naamsvermelding van de fotograaf gebruiken op je Social mediapagina’s. Laat zien dat je actief bent in de regio. Als je de hashtag #maasvalleinetwerk gebruikt, dan kunnen wij zien waar de foto’s geplaatst zijn. Als je een beetje thuis bent in social media, zoek ons dan op en tag ons in je post! We liken dan je bericht en reageren erop, of we delen je bijdrage met onze volgers. Dit vergroot voor iedereen de zichtbaarheid binnen het sociale netwerk. We maken daar heel actief gebruik van.

Like, deel en abonneer op de sociale media van het Maasvallei Netwerk: Facebook | Instagram | LinkedIn | YouTube

 

Foto’s 

Bekijk hier alle andere foto’s. Met dank aan onze huisfotograaf John Smits van Bona Pictura.