Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Let’s Zoip gaat Mega Expo digitaliseren met 360° tour

Gepubliceerd op: 19-02-2024

Maasvallei Netwerk en Let’s Zoip kondigen een unieke samenwerking aan. Ze gaan samen een stap extra zetten voor exposanten en bezoekers van de Mega Expo. Tijdens de beurs op 25 april gaat  Let’s Zoip 360° video-opnames maken. Deze beelden worden in software omgezet zodat een interactieve digitale 360-graden tour ontstaat. Zo kan iedere ondernemer die betrokken is bij het evenement, ook naderhand nog zichtbaar zijn in een virtuele variant van de Mega Expo.

Tom Desiree Let's Zoip

 

Let’s Zoip is een start-up uit Nijmegen met eigenaren Tom Peters en Desiree van Maasakker als oprichters aan het roer. Hoewel de ontwikkelde software internationaal kan worden ingezet bij grote bedrijven om bijvoorbeeld virtuele rondleidingen in fabriekshallen te verzorgen, wordt de digitale tour ook door het MKB en door scholen omarmd.

Een 360° tour is een video-opname waarin de bezoeker van de bedrijfstour zelf kan bepalen wat hij wil zien, hij kan points of interest aanklikken en live (video/chat-)gesprekken voeren met medewerkers van jouw bedrijf zonder dat er speciale software nodig is.

Wij geloven in een betere balans tussen de fysieke en online realiteit. Daarom hebben we Let’s Zoip ontwikkeld, om mensen op een nieuwe manier online bij elkaar te brengen. Dit doen we door de organisatie interactief te presenteren met o.a. een 360-graden virtuele rondleiding die je samen kan bezoeken als basis voor je online meeting. Daarnaast vergroten we het bereik door websitebezoekers om te zetten in directe contactmomenten. Alles is toegankelijk via elke browser en apparaat, in de huisstijl van de klant.”, zegt Desiree van Maasakker.

 

Kansen bieden

Nu virtuele tours ook mogelijk worden gemaakt voor kleinere bedrijven, wil Let’s Zoip ook de regionale ondernemer de kans bieden om ver boven de markt uit te stijgen: “We zien in de Mega Expo precies de juiste kans om te laten zien welke waarde de ondernemer kan halen uit een virtuele bedrijfstour. Daarom staan we met een stand op de Mega Expo om bezoekers interactief kennis te laten maken met de mogelijkheden. Daarnaast hebben we ook besloten om de gehele beurs virtueel vast te leggen.”

Er komt een speciale beursaanbieding, maar dit blijft een verrassing tot de Mega Expo op 25 april 2023.

 

Online gesprekken met interactie zijn duurzaam

Let’s Zoip staat voor balans, efficiëntie, interactie en duurzaamheid. Tom Peters: “Elkaar op grote schaal digitaal ontmoeten was vóór 2020 ondenkbaar. We hebben in de tussentijd veel ervaring opgedaan met de knelpunten van ouderwetse ‘video only meetings’. Deze nemen we met Let’s Zoip grotendeels weg, zodat iedereen (sales)gesprekken online kan voeren, zonder op kwaliteit in te leveren. Op die manier werken we met Let’s Zoip aan een onbezorgde hybride toekomst, met een kleinere footprint, minder uitstoot, maar efficiënter en dus meer sales.”

Let’s Zoip zal bij de navolgende Open Coffees van het Maasvallei Netwerk aanwezig zijn om vragen te beantwoorden, maar ook om opnames te maken, zodat iedere bezochte locatie voorzien wordt van een 360-tour. Een voorbeeld zie je hieronder.

 

 

Contact opnemen

Meer weten over de mogelijkheden en de kansen die 360-tours kunnen bieden aan jouw onderneming? Neem contact op met Let’s Zoip via de ledengids of bekijk de website op www.letszoip.com