Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Open Coffee 1 maart: Reintjes Bloemen in Veulen

Gepubliceerd op: 03-02-2024

Samen met het Maasvallei Netwerk viert Reintjes Bloemen op 1 maart het 60-jarig jubileum. Tijdens de Open Coffee horen we het verhaal van trotse eigenaars Twan en Mariet Reintjes. Ze vertellen over het familiebedrijf, de geschiedenis en de eigenwijze koers die ze succes bracht. De bezoekers krijgen een rondleiding door de winkel, langs de koelcellen en in de verwarmde kassen waar de rozen het jaarrond groeien. De bezoeker krijgt een unieke kijk achter de schermen van deze bloeiende onderneming in Veulen, nabij Venray.

 

 

Reintjes Bloemen

Het bedrijf  werd opgericht in 1964 door Gerrit Reintjes en begon als een tomatenkwekerij. Geleidelijk aan verschoof de focus naar bloementeelt, met rozen als specialiteit, met succes, want in 1992 en in 2011 hebben de rozen van Reintjes kroningen ontvangen op de rozenkeuringen.

Na pensionering van Gerrit in 2007 zetten zoon Twan en zijn vrouw Mariet het bedrijf voort, waarbij huisverkoop aan particulieren belangrijker werd. De kwekerij breidde uit, implementeerde steeds meer milieuvriendelijke maatregelen, maar bleef altijd een familiebedrijf met betrokkenheid van de dochters van Twan en Mariet. In 2012 startten ze met het telen van hortensia’s, en in 2014 opende een bloemenwinkel. Het oogsten en verwerken van rozen en hortensia’s gebeurt niet alleen met ervaren medewerkers, maar ook met scholieren. In 2024 viert Reintjes Bloemen het zestigjarig bestaan.

 

Open Coffee Reintjes Bloemen en Maasvallei Netwerk

 

 

Voor in je agenda

verse bonenkoffieDatum: Vrijdag 1 maart
Tijd: 09:00u tot 11:00u.
Gastlocatie: Reintjes Bloemen
Adres: Lorbaan 3, 5814 AE Veulen
Parkeren:  Gratis, op en rond het eigen terrein
Consumpties: 
Koffie en thee worden aangeboden door de gastlocatie.
Entreeprijs: Gratis voor leden (sluit je aan)

 

Direct aanmelden

Wil je met meerdere personen komen? Meld iedereen dan graag apart aan.
We sturen je per e-mail een bevestiging. (Geen spam!)

Om ons werk als netwerkorganisatie goed uit te kunnen voeren hebben we je toestemming nodig volgens de AVG-wetgeving.
Mogen we telefonisch, per post of per e-mail contact met je zoeken? We handelen conform ons Privacybeleid en we delen jouw informatie niet met derden.
Omdat contact onderdeel is van onze core-business, namelijk: netwerken', is het noodzakelijk dat je akkoord gaat als je ervoor kiest om deel te nemen
aan de Open Coffees van het Maasvallei Netwerk. Je kunt je toestemming later altijd intrekken.
Ik stem hiermee in en ga tevens akkoord met de Algemene voorwaarden en het privacybeleid.