Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


RECAP: Open Borrel bij WUX internetbureau in Cuijk

Gepubliceerd op: 11-01-2024

Tijdens deze editie geen koffie, maar speciaal bier, hapjes en een gezamenlijke toost met bubbels, op het 15-jarig bestaan van hoofdsponsor Wux. Het Maasvallei Netwerk organiseerde op de eerste vrijdag van het nieuwe jaar voor het eerst geen Open Coffee, maar een Open Borrel. Het werd een groot succes en het duurde tot in de kleine uurtjes.

 

 

 

 

Wux internetbureau Cuijk

Vanuit de tweede verdieping van ‘De Poort van Cuijk’ worden met een 22-koppig team de meest prachtige websites gebouwd. Websites die mooi, maar vooral ook intelligent zijn. Op deze manier worden ze beter gevonden door Google, converteren ze beter en werken ze supersnel en intuïtief. Wux is heer en meester in hun vakgebied met 15 jaar ervaring. Bo Pennings vertelde in een korte presentatie over de eerste dagen van Wux en de grote stap om samen te gaan werken met vier aandeelhouders en de enorme groei die deze beslissing opleverde. Zo snel dat ze in 2023 zelfs een FD Gazelle Award in de wacht sleepten.

 

Toasten op het 15 jarig bestaan van Wux

 

Podiummoment

Frank Pijnenburg vertelde over het Broodfonds dat hij enkele jaren geleden oprichtte samen met 50 ondernemers in Nijmegen en zijn persoonlijke ervaringen. Aanmelden voor de informatieavond op 18 januari kan via deze link.

Hofleverancier Reintjes Bloemen uit Veulen leverde twee schitterende boeketten verse snijbloemen om namens het Maasvallei Netwerk Bo en Yannick te feliciteren met hun jubileum.

 

Deelnemers

We zagen een groot aantal leden en nieuwe gasten aansluiten als ambassadeurs van hun bedrijven. Diverse nieuwe bedrijven namen deel om te zien welke waarde het Netwerk voor hen zou kunnen bieden. In totaal bezochten 81 gasten de Open Coffee van vrijdag 5 januari. Een heus record!

Enkele voorbeelden:

Maaike Veltmaat, Ton van Raaij, Joyce Dost, Cees Hoogesteger, Desiree van Maasakker, Roel Olieslagers, Inna Korneeva, Dinand van der Vliet, Petra van Geemert, Wesley Jordans, Pascale Nales, Maurice Godding, Kitty Gossens, Ronald en Carola van Elst, Wilfred Jakobs, Remco van de Water en Pim van der Broek, Marjon Cremers, Martijn Gerrits en Niels Ermers, Sharon Hoesen en Janis van Est en nog veel meer…

 

Volgende Open Coffee

Op vrijdag 2 februari vindt er een Open Borrel plaats in Ven-Zelderheide, bij het exclusieve Parc Buitengewoon.

AANMELDEN OPEN COFFEE 2 FEBRUARI

 

Social media

Hieronder zie je een selectie van foto’s van de ochtend. De foto’s mag je gebruiken op je Social mediapagina’s. Laat zien dat je actief bent in de regio. Als je de hashtag #maasvalleinetwerk gebruikt, dan kunnen wij zien waar de foto’s geplaatst zijn. Als je een beetje thuis bent in social media, zoek ons dan op en tag ons in je post! We liken dan je bericht en reageren erop, of we delen je bijdrage met onze volgers. Dit vergroot voor iedereen de zichtbaarheid binnen het sociale netwerk. We maken daar heel actief gebruik van.

Like, deel en abonneer op de sociale media van het Maasvallei Netwerk: Facebook | Instagram | LinkedIn | YouTube

 

Foto’s 

Met dank aan onze huisfotograaf John Smits van Bona Pictura. Foto’s mogen rechtenvrij, maar met bronvermelding worden gebruikt. Wil je graag een hogere kwaliteit? Neem dan contact op met John Smits of met het Maasvallei Netwerk via het contactformulier.

Bekijk hier alle foto’s