Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Virtuele kerstspeurtocht ten gunste van Ronald McDonald Huis Nijmegen

Gepubliceerd op: 20-12-2023

In het seizoen van geven en liefdadigheid kondigt Let’s Zoip, maker van virtuele rondleidingen, met trots een bijzondere kerstcampagne aan: een virtuele speurtocht in een magisch kerstdorp. Dit initiatief is opgezet ter ondersteuning van het Ronald McDonald Huis Nijmegen, een thuis ver van huis voor ouders van ernstig zieke kinderen die in het Amalia Kinderziekenhuis moeten verblijven.

RonaldMcDonald-actie_LetsZoip

 

Speel de virtuele game

In de virtuele speurtocht gaan deelnemers op zoek om een aantal verborgen cadeaus in een fictief kerstdorp te vinden. Voor elke voltooide speurtocht doneert Let’s Zoip €1 aan het Ronald McDonald Huis Nijmegen. Co-founder Desiree van Maasakker legt uit: “Het doel van deze actie is om €5.000 in te zamelen voor de creatie van een interactieve virtuele tour van het huis. Dit stelt toekomstige gasten, vrijwilligers en sponsoren in staat om laagdrempelig kennis te maken met deze bijzondere locatie”.

Deelnemers worden aangemoedigd om plezier te maken, het spel te delen met vrienden, collega’s of relaties, en zo bij te dragen aan het belangrijke werk van het Ronald McDonald Huis. Aan het einde kunnen alle deelnemers ook een persoonlijke kerstwens achter laten, die bij de andere spelers letterlijk “uit de hemel” komen vallen.

Het spel is toegankelijk via www.letszoip.com/xmas23.

 

Ledengids

Initiatiefnemers Desiree van Maasakker en Tom Peters van Let’s Zoip staan vermeld in de online ledengids.