Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Kiwanis Maasduinenloop: 8e editie

Gepubliceerd op: 16-10-2023

Op zondag 5 november wordt alweer de 8e editie gehouden van de Kiwanis Maasduinenloop. Dé hardloopwedstrijd in de regio Maasduinen die een vaste plek heeft gekregen in de agenda van een groot aantal lopers uit Nederland en Duitsland. Vorm je met jouw bedrijf een team en doen jullie ook mee?

 

Kiwanis Maasduinenloop

 

De Maasduinenloop wordt georganiseerd door Kiwanis Maasduinen, een organisatie die zich inzet voor het welzijn van kinderen. De totale opbrengst van de Maasduinenloop komt dan ook jaarlijks ten goede aan verenigingen en activiteiten in de regio die zich richten op het welzijn van kinderen. Vorig jaar is meer dan € 8.000,00 aan de lokale jeugdmuziekverenigingen gedoneerd.

Dit jaar gaan alle opbrengsten naar Jong Nederland en Scouting verenigingen tussen Wellerlooi en Mook.

 

Lopers

Lopers kunnen zich inschrijven door middel van voorinschrijving op www.maasduinenloop.nl. Zij krijgen een startnummer en de tijden worden professioneel vastgelegd (chip).

 

Sponsoren

Sponsoren kunnen zich melden door bijvoorbeeld een team in te schrijven voor de Maasduinenloop op www.maasduinenloop.nl. De kosten voor sponsoring bedragen € 225,00 per team. In 1 team kunnen 3 tot 6 deelnemers meedoen.

Natuurlijk kunnen sponsoren zich ook melden bij de organisatie, indien zij geen team afvaardigen dan is het mogelijk om contactgegevens achter te laten. Mail: [email protected].

 

Start/finishlocatie

Om de groei van de Kiwanis Maasduinenloop te kunnen voortzetten is gekozen voor een centrale prachtig gelegen locatie; Landgoed Bleijenbeek te Afferden. Vanaf deze locatie zal de Kidsrun, de 3, 5 en de 10 kilometerloop worden gehouden. Alleen de start/finishlocatie zelf is al de moeite waard: Paviljoen Bleijenbeek, gelegen midden in het groen en bezoekerslocatie van het Nationaal Park De Maasduinen. Hier kunnen lopers en bezoekers genieten van een kop koffie en iets lekkers.

Maar ook de nieuwe route mag gezien worden, langs de ruïne Bleijenbeek, door het bos en over het terrein van de golfbaan.

De Kidsrun wordt gehouden op het terrein van Landgoed Bleijenbeek zelf. Dit is niet alleen veiliger, maar ook leuker voor alle meegekomen familie, vrienden en andere bezoekers. De 5 en 10 kilometerloop gaan volledig door het Nationaal Park de Maasduinen. De 5 en 10 kilometer afstanden zijn zowel individueel als in teamverband te lopen.

Nieuw dit jaar is de 3 kilometerloop, specifiek toegevoegd om met de Maasduinenloop het aanbod voor lopers meer compleet te maken. Juist de 3 kilometer is voor de jeugd en beginnende hardlopers een perfect trainings- wedstrijddoel.

 

Kiwanis Maasduinenloop, een loop voor iedereen!

Het is belangrijk te weten dat de Kiwanis Maasduinenloop een loop is voor iedereen: beginnende lopers, gevorderde lopers en echte wedstrijdlopers. Met welk doel je ook meeloopt, je bent van harte welkom. En dit geldt natuurlijk ook voor alle bezoekers. We nodigen iedereen dan ook graag uit om op zondag 5 november naar Landgoed Bleijenbeek te komen.

Meer informatie over de Kiwanis Maasduinenloop en mogelijkheid tot inschrijving kunt u vinden op www.maasduinenloop.nl.