Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


RECAP: Open Coffee bij De Bungelaer in Beers

Gepubliceerd op: 08-10-2023

Een kleine 70 ondernemers kwamen op vrijdag 6 oktober naar het fonkelnieuwe Boutique Hotel & Restaurant De Bungelaer in Beers. Daar vond de oktober-editie plaats van de Open Coffee. Een bijzonder energieke ochtend met prachtig weer, een fenomenaal uitzicht en geweldige koffie. 

 

 

 

 

Boutique Hotel & Restaurant de Bungelaer

Deze nieuwe horeca gelegenheid in het Land van Cuijk biedt een locatie waar men kan genieten van een drankje, lunch of diner in een groene omgeving aan het water. De unieke combinatie van de Kraaijenbergse Plassen en het rustieke landschap in Beers biedt een bijzondere ervaring. De Bungelaer beschikt over stijlvolle vergaderruimtes met warme kleuren, een excellente keuken en exclusieve hotelkamers met een prachtig uitzicht.

Sprekers tijdens de Open Coffee

 

Podiummoment

Tijdens deze Open Coffee kregen diverse ondernemers de mogelijkheid om hun specialiteit in de spotlights te zetten.

Cultuurfestival ‘Schijt aan de Grens’
Janny Hurkmans en Patty Hofmans namen de gelegenheid om het cultureel festival ‘Schijt aan de Grens’ onder de aandacht te brengen. Het festival, gedreven door een eigenzinnige visie, draait om het thema ‘Maak de verbinding!’. Janny en Patty hebben uitgelegd welke plannen er gemaakt zijn en hoe ondernemers kunnen deelnemen als sponsor van het evenement. Tot slot lag er na afloop een flesje ‘Schijt aan de Grens-bier’ voor alle gasten klaar bij de uitgang.
Meer informatie: https://schijtaandegrens.nl/sponsoren/

Paul van der Mark (De Bungelaer)
Eigenaar Paul vertelde op geheel eigen wijze over de beslissingen die vooraf gingen aan de opbouw en opening van Boutique Hotel & Restaurant de Bungelaer in Beers. Zonder enige horeca-ervaring wist hij een enorm succes te boeken door de juiste mensen om zich heen te verzamelen en de juiste beslissingen te nemen. Een inspirerende spreker met een prachtige geschiedenis.
Meer informatie: https://www.debungelaer.nl/

Beroepenfeest ‘On Stage’
Sandra Reuvers kondigde het On Stage Beroepenfeest aan, dat in 2024 zal plaatsvinden op 7 maart bij Pica Mare in Gennep. Om On Stage ook in 2024 weer tot een groot succes te maken, riep Sandra ondernemers van het Maasvallei Netwerk op om zich aan te melden als beroepsbeoefenaar.
Meer informatie: https://www.landvancuijkmaasduinenonstage.nl/

Activiteiten zoals de Open Coffees worden mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Wux uit Cuijk. Wux is een jong dynamisch internetbureau dat is gespecialiseerd in toepassing van kunstmatige intelligentie in websites, conversie-optimalisatie en betere vindbaarheid. Maar ook gewoon een mooie goede website kan Wux ontwerpen, maken en onderhouden.
Meer informatie: www.wux.nl

Wux logo

Alle sprekers ontvingen een prachtig boeket kleurrijke snijbloemen van hofleverancier en Maasvallei-lid Reintjes Bloemen uit Veulen. Eigenaresse Mariet Reintjes van het familiebedrijf, nam tevens haar lidmaatschapscertificaat en raamsticker dankbaar in ontvangst.

 

 

Deelnemers

We zagen diverse leden aansluiten als ambassadeurs van hun bedrijven, en natuurlijk diverse nieuwe bedrijven die deelnamen om te zien welke waarde het netwerk voor hen zou kunnen bieden. In totaal bezochten zo’n 70 ondernemers de Open Coffee van vrijdag 6 oktober.

Enkele voorbeelden:
Ronald en Carola van Elst van Van Elst containerverhuur, Tuinontwerp & Advies Peter Graat, Toon Zeegers van Zeegers Expeditie V.O.F., Janneke Peters en Peter van Keijsteren van Van Keijsteren, Monique en Edwin van ANNO2015 uit St. Anthonis, Mark Theelen van Succes en Geluk Nu, Cindy Vos van Vos-Events, Hijke Dinnissen van Hijke Dinnissen Travelcounsellor, Stijn Brinkman van Bundeling, Susanne Nielen van Susanne Nielen Coaching, Sharon Hoesen van Center Parcs Het Heijderbos, Pascale Nales van Van der Valk Cuijk-Nijmegen, Bas Oudenhoven van Mar-Oil & Gas Service, Isabel van den Boom van Frostshot, Martin Olieslagers van Art Gnosia, Marc van Bree van Wolters Advies en Rob van den Broek van GaafGrafisch.

 

Volgende Open Coffee

Op vrijdag 3 november vindt de volgende Open Coffee plaats. Je kunt je nu al direct aanmelden zodat je zeker bent van een plaats.

AANMELDEN OPEN COFFEE 3 NOVEMBER

 

Social media

Hieronder zie je een selectie van foto’s van de ochtend. De foto’s mag je gebruiken op je Social mediapagina’s. Laat zien dat je actief bent in de regio. Als je de hashtag #maasvalleinetwerk gebruikt, dan kunnen wij zien waar de foto’s geplaatst zijn. Als je een beetje thuis bent in social media, zoek ons dan op en tag ons in je post! We liken dan je bericht en reageren erop, of we delen je bijdrage met onze volgers. Dit vergroot voor iedereen de zichtbaarheid binnen het sociale netwerk. We maken daar heel actief gebruik van.

Like, deel en abonneer op de sociale media van het Maasvallei Netwerk: Facebook | Instagram | LinkedIn | YouTube

 

Foto’s 

Met dank aan onze huisfotograaf John Smits van Bona Pictura. Foto’s mogen rechtenvrij, met bronvermelding worden gebruikt. Wil je graag een hogere kwaliteit? Neem dan contact op met John Smits of met het Maasvallei Netwerk via het contactformulier.