Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Nieuw in Oeffelt: de Tjill-spots

Gepubliceerd op: 23-09-2023

Op een prachtige locatie in ’t Raam staan sinds kort een aantal Tjill-spots: werk-pods midden in de natuur, voorzien van airco en snel glasvezelinternet. Op deze flexibele en hybride werkplekken kan men ongestoord werken, overleggen, coachen en sollicitatie- of telefoongesprekken voeren. Oeffeltse ondernemer Peter Graat heet je er van harte welkom.

 

 

Van alle gemakken voorzien

Voorzien van een bureau, stoelen, stroompunten voor een laptop, verlichting én via een aparte ingang te bereiken, zijn de Tjill-spots ideaal om in alle rust te werken en is privacy gewaarborgd. De natuur geeft vrijheid, rust, energie en inspiratie. Dat de pods zich midden in die natuur bevinden, maakt het een ideale locatie om buiten te werken of te overleggen. Ook voor coachingsgesprekken is de ligging perfect.

Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen en vanuit je Tjill-spot stap je in je pauze zo naar buiten voor een prachtige wandeling in de omgeving. Vanuit je pod kijk je uit op een oude Maasarm met de bloeiende flora en fauna van ‘t Raam.

 

Tjill-spot huren

Inmiddels is de verhuur van de pas geopende, fonkelnieuwe Tjill-spots gestart. Neem voor het reserveren van zo’n prachtige werkruimte contact op met Peter Graat via [email protected] of 06-25527364. Uitgebreide informatie over de Tjill-spots vind je op www.tjillspot.nl en meer informatie over ’t Raam vind je op www.t-raam.nl