Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Venray Big Business in de startblokken

Gepubliceerd op: 06-09-2023

Op donderdag 21 september staat Schouwburg Venray voor de 3e keer in het teken van ondernemersevent Venray Big Business. Na twee succesvolle edities organiseert de Venrayse beursorganisator Omzetters opnieuw deze netwerkbeurs voor het MKB in de regio. Robert Hoelen, eigenaar van Omzetters, nodigt de leden van het Maasvallei Netwerk van harte uit om Venray Big Business te bezoeken. Tickets zijn nu kosteloos te bestellen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Diversiteit aan deelnemers

‘Al enkele weken is de beursvloer volledig uitverkocht en hebben we een wachtlijst van bedrijven die mee willen doen,’ vertelt Robert. ‘Het deelnemersveld is dit jaar enorm divers met mooie en veelzijdige bedrijven uit de regio Venray, maar ook het onderwijs uit onze gemeente is aanwezig. Zo zijn Gilde Opleidingen, Raayland College en Bibliotheek Venray vertegenwoordigd op de beursvloer. Zij willen zo hun binding met het Venrayse bedrijfsleven verder versterken. We hebben verder verschillende debutanten op de beursvloer. Er komt een nieuwe, jonge generatie aan en dat is tof om te zien.’

 

Wat kunnen bezoekers verwachten?

‘De beursvloer is gesitueerd in de foyer beneden en op het podium van de theaterzaal, dat we voor deze gelegenheid flink uitgebouwd hebben,’ vertelt Robert niet zonder trots. ‘In de vergaderruimte, omgedoopt tot ‘content room’, zijn een aantal inspiratiesessies bij te wonen met thema’s als online marketing / data en onboarding van nieuwe medewerkers. Aan het einde van beursdag is er nog een tafelgesprek met duurzame ondernemers uit de regio. En om 21:15 uur start een grote netwerkborrel voor exposanten en bezoekers. Ondernemers en professionals kunnen hun hart ophalen, op deze volle en inspirerende dag,’ besluit Robert.

Het volledige programma is hier te bekijken.

 

 

Meer informatie

Venray Big Business, donderdag 21 september in Schouwburg Venray

Openingstijden beursvloer en lezingen: 16:00-21:00u met om 21:15u een afsluitende netwerkborrel

Alle info: https://venraybigbusiness.nl

Gratis aanmelden als bezoeker kan via deze link.