Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Recap: Open Coffee Bindels Tuinen in Oeffelt

Gepubliceerd op: 11-07-2023

Ondanks de ophanden zijnde zomervakantie, besloten toch ruim 50 ondernemers om aan te sluiten bij de Open Coffee van het Maasvallei Netwerk. Begrijpelijk, want Roy Bindels heeft met ‘Bindels Tuinen’ dè ideale plek gecreëerd om outdoor te kunnen netwerken. Het stralende weer zorgde, in combinatie met de mooie omgeving, voor de perfecte gelegenheid om ondernemers hun zakelijke netwerk uit te laten breiden. Tijdens een rondleiding na de Open Coffee, kregen gegadigden de mogelijkheid om achter de schermen te kijken en te horen hoe Roy in 35 jaar tijd, Bindels Tuinen liet uitgroeien tot één van de meest exclusieve hovenierbedrijven van deze regio.

 

Bindels Tuinen

Zo’n 55 jaar geleden zag Bindels Hoveniersbedrijf het levenslicht. Het groeide de afgelopen 35 jaar, onder de bezielende leiding van Roy Bindels, uit tot een grote naam in de regio op het gebied van exclusieve tuinen. In de loop der tijd kwamen daar Bindels Water en Groen Tuinarchitectuur bij: zwemmen in een eigen natuurlijke vijver zonder toevoegingen en naast aanleg en onderhoud werd tuinontwerp een steeds belangrijkere factor binnen de bedrijven. Op het terrein van het hoveniersbedrijf werd in 2016 een natuurlijke zwemvijver aangelegd voor honden, om te kunnen laten zien wat mogelijk is. Al snel bleek de hondenzwemvijver een enorme aantrekkingskracht te hebben op honden en hun eigenaars in heel het land. Ondertussen is de hondenzwemvijver ‘Ut Poeleke’ in Oeffelt een begrip geworden en zijn al meer dan 3000 viervoeters er een “dagje weg” geweest. Het kent een eigen kantine, een overdekte binnenplaats en zelfs een terras met bar en barbecue.

 

Deelnemers

We zagen diverse Basic- en Premiumleden en VIP-partners aansluiten als ambassadeurs van hun bedrijven, en natuurlijk diverse nieuwe bedrijven die deelnamen om te zien welke waarde het netwerk voor hen zou kunnen bieden. In totaal bezochten ongeveer 50 ondernemers de Open Coffee van vrijdag 7 juli.

Enkele voorbeelden: 
Ronald van Elst van Van Elst Containers, Gerrie Oreel van Stufa, Rob van den Broek van Gaafgrafisch, Ton van Raaij van MAAY drukwerk, Herbert van den Heuvel van Ictoria, Desiree van Maasakker van Let’s Zoip!, Janneke en Arnoud van Van Keijsteren, Peggy Hendriks van Daadkracht Venray, Marjo Engberts van MEID, Toon van Lanen van Valk Agro, Wim Zegers van HWC Personeelsdiensten, Toon Zeegers van Zeegers Expeditie en Meerbox Selfstorage, Dr. Ben Zacherl van IQ Wellness, Conny van den Hoogen

het Leerwerkloket NOB, Theo Cremers van Daarom Verzekerd, Maurice Goddink van Fleximo, Wesley Jordans van JK Automatisering, Katrijn Ebben van Empire Events & Entertainment en Petra van Geemert van Castra ad Hoc.

 

Volgende Open Coffee

Op vrijdag 4 augustus vindt de volgende Open Coffee plaats. Het Maasvallei Netwerk is dan te gast bij Grandcafé De Douairière in Boxmeer van Nikki Ronnes. Hij nam het familiebedrijf over en bouwde de afgelopen twee jaar misschien wel het mooiste horecaterras in hun eigen binnentuin. Hij nodigt ons uit voor de koffie en vertelt zijn ondernemersverhaal in deze speciale vakantie-editie van de Open Coffee.

Ook zo vlak voor de vakantieperiode vinden wij het belangrijk om ook met een (wellicht)  kleinere groep aanwezige ondernemers veel waarde te blijven bieden tijdens de Open Coffee. Daarom wordt het deze keer een speciale Outdoor-editie met een exclusief en persoonlijker karakter. We verwachten 20 tot 25 deelnemers deze editie. Meld je gauw aan en kom andere ondernemers uit de regio ontmoeten.

AANMELDEN OPEN COFFEE 4 AUGUSTUS

 

Social media

Hieronder zie je een selectie van foto’s van de ochtend. De foto’s mag je gebruiken op je Social mediapagina’s. Laat zien dat je actief bent in de regio. Als je de hashtag #maasvalleinetwerk gebruikt, dan kunnen wij zien waar de foto’s geplaatst zijn. Als je een beetje thuis bent in social media, zoek ons dan op en tag ons in je post! We liken dan je bericht en reageren erop, of we delen je bijdrage met onze volgers. Dit vergroot voor iedereen de zichtbaarheid binnen het sociale netwerk. We maken daar heel actief gebruik van.

Like, deel en abonneer op de sociale media van het Maasvallei Netwerk: Facebook | Instagram | LinkedIn | YouTube

 

Foto’s 

Bekijk hier alle andere foto’s.

Met dank aan onze huisfotograaf John Smits van Bona Pictura.