Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Ontdek de Groene Wereld van Peter Graat: Tuinontwerper en Landschapsarchitect

Gepubliceerd op: 15-06-2023

Welkom in de wereld van Peter Graat, een gepassioneerde tuinontwerper en landschapsarchitect uit Oeffelt, die zowel bedrijven als particulieren helpt bij het creëren van adembenemende buitenruimtes. Met zijn bedrijven combineert hij zijn creativiteit met zijn expertise om unieke en functionele ontwerpen te realiseren. Peter Graat nam in april 2023 deel aan de bedrijvenbeurs MegaExpo en besloot zich ook direct als lid aan te melden van het Maasvallei Netwerk. Wil je zijn werk ontdekken en er achter komen hoe deze ondernemer in de regio jouw buitenruimte kan transformeren in een groene oase? Meld je dan aan voor de gratis inspiratiesessie op 24 juni.

 

'T Raam Oeffelt Peter Graat

 

Creëer een Paradijselijke Tuin: Peter Graat Tuinontwerp

Als je op een tuin wilt die je persoonlijkheid weerspiegelt, dan kan Peter Graat Tuinontwerp je adviseren. Met zijn jarenlange ervaring en toewijding aan vakmanschap kan met zijn inzicht en begeleiding een droomtuin werkelijkheid worden. Van concept tot realisatie, is er de tijd de wensen te begrijpen en ze om te zetten in een prachtig ontwerp.

Met een focus op duurzaamheid en natuurlijke elementen, weet Peter de schoonheid van het landschap te integreren in zijn ontwerpen. Om dat te bereiken maakt hij gebruik van harmonieuze combinaties van beplanting, waterpartijen en creatieve indelingen om zo een rustige en ontspannen sfeer te creëren. Dat kan een moderne strakke tuin, een weelderige cottage-tuin of een minimalistisch buitenparadijs zijn.

 

Schitterende buitenruimte: Studio Foris

Naast tuinontwerp biedt Peter Graat ook landschapsarchitectuur aan via zijn bedrijf Studio Foris. Hij richt zich op het inrichten van buitenruimten. Denk aan gemeenten, wijken, scholen en landschappen. Studio Foris bedenkt in een creatief proces de meest schitterende openbare ruimtes. Denk bijvoorbeeld aan de buitenomgeving van een school, een sportterrein, landschappen of een wijk die behoefte heeft aan groen en sociale ontmoetingsplaats.

Studio Foris heeft een indrukwekkend portfolio opgebouwd van succesvolle projecten, waarbij Peter ontwerpen maakt die functioneel zijn en esthetisch aantrekkelijk zijn. Door rekening te houden met de unieke behoeften en kenmerken van elke locatie, weet hij inspirerende buitenruimtes te realiseren die een positieve impact hebben op de gemeenschap.

 

Inspiratiedag met gratis tuinadvies op 24 juni

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je meer te weten komen over het creatieve proces? Kom dan naar de inspiratiedag op 24 juni in Oeffelt. Tijdens deze unieke gelegenheid kun je een gratis tuinontwerp ontvangen, een rondleiding krijgen door de inspiratietuin en deelnemen aan een lezing over verlichting in de woning en gebruikte tuinmaterialen. Deze unieke dag wordt samen met Van Keijsteren uit Oeffelt en Simone Ontwerp en Advies uit Oeffelt georganiseerd om je meer inzicht en inspiratie te bieden. De ondernemers van het Maasvallei Netwerk zijn van harte uitgenodigd bij ‘t Raam in Oeffelt, het creatieve hart van Peter Graat Tuinontwerp. Ook als ondernemers (nog) geen lid zijn zijn ze van harte welkom. Mis deze kans niet en meld je aan via het contactformulier op de website, of door contact op te nemen met Peter Graat. (06 – 57 03 53 53)

 

Peter Graat Schets Tuinontwerp

 

Maak je buitenruimte buitengewoon met Peter Graat, dé expert in landschapsarchitectuur en tuinontwerp.
Kijk op: www.petergraat.nl en www.studioforis.nl voor meer informatie over zijn diensten en om je aan te melden voor de inspiratiedag op 24 juni.

Ledengids

Je vindt meer informatie en de contactgegevens van Peter Graat in de ledengids