Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


LinkedIn trainingsessies in het Land van Cuijk: meer bekendheid, meer omzetkansen.

Gepubliceerd op: 22-05-2023

LinkedIn is een waardevolle tool voor ondernemers. Het kan inzicht geven in het lokale ondernemerslandschap en de nieuwe contacten zorgen voor een verbreding van het zakelijke netwerk. Binnen het Maasvallei Netwerk is dit een populair thema, vooral na de Mega Expo waar er een uitverkochte workshop werd georganiseerd over dit onderwerp. Lokale ondernemer Anton Honing springt in op de behoefte en organiseert praktijkgerichte coaching sessies en workshops/trainingen waar ondernemers op kunnen aanhaken.

 

Anton Honing - LinkedIn trainingen van atHoning

 

Anton Honing is sinds 10 jaar actief als LinkedIn trainer/coach voor het MKB en ZZP. Hij werkt bij voorkeur met lokaal-regionale bedrijven op een zo persoonlijk mogelijke manier, bij voorkeur offline. Het persoonlijke spreekt hem het meeste aan. Kleinschalig en intensief om snel doelen te bereiken.
LinkedIn zie ik als duursport” zegt Anton, “Het is een kwestie van aandacht en volharden.

 

 

LinkedIn op de juiste manier gebruiken

LinkedIn is het grootste sociaal en zakelijk netwerk ter wereld, ook in Nederland.  Anton spreekt uit ervaring: “Je ziet vaak allerlei mooie verhalen en beloften over prachtige en snelle resultaten met LinkedIn, terwijl het platform zich niet direct leent voor direct-sales en niet dient als een verkoopplatform. Je merkt en ervaart steeds meer dat gebruikers geen prijs stellen op koude acquisitie en directe verkoop via dit platform.” In de coaching en trainingen gaat men leren om contact te maken op een persoonlijke en warme manier. Verkoop komt met deze visie pas na vertrouwen. Er moet eerst worden gewerkt aan een professionele uitstraling met een goed opgemaakt profiel en bedrijfspagina. Anton geeft hiervoor adviezen en de juiste tips. Ook wijst hij op de valkuilen zodat er sneller resultaat en succes geboekt kan worden.

Voor een onderneming kan de inzet van LinkedIn een boost geven voor de branding, marketing, sales en werving. Met een gratis account kan men al een heel eind komen. Anton adviseert om deze eerst helemaal te benutten en begrijpen voordat er een betaald account wordt overwogen. Natuurlijk biedt de optie laatste meer kansen die hij in vervolgsessies ook zal gaan laten zien.

 

Direct aan de slag met LinkedIn

Zijn begeleiding is praktisch en persoonlijk. Wil of proef jij dat je met jouw bedrijf meer uit LinkedIn wilt halen? Maak dan kennis met atHoning en neem contact op voor een persoonlijk gesprek. Leden van het Maasvallei Netwerk kunnen een aantrekkelijk aanbod verwachten. De eerste 5 leden van het Maasvallei Netwerk die zich naar aanleiding van dit artikel aanmelden voor een coaching (1 op 1) of training ontvangen 15% korting. Neem direct contact op met Anton Honing, de contactgegevens staan vermeld in de ledengids.

 

Ledengids

Het profiel van atHoning met alle contactgegevens vind je terug in de ledengids.
Je kunt Anton Honing ook direct benaderen via [email protected]