Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Open Coffee 2 juni bij Hahebo in Boxmeer

Gepubliceerd op: 12-05-2023

Hahebo Boxmeer opende op 12 mei j.l. met enorme trots de deuren van hun nieuwe showroom in Boxmeer. Na de grote brand in 2022, die iedere ondernemer in de regio plaatsvervangend naar de keel greep, is het nu tijd voor goed nieuws! Uit de as herrezen en mooier dan ooit presenteert Hahebo een fonkelnieuwe showroom aan de Graafseweg in Boxmeer, met noviteiten en de trends van deze tijd. Ontwerp van project en kantoor, mooi nieuw meubilair en prachtige decoratie waarbij er ook rekening is gehouden met geluidsdemping, verlichting, verwarming en verkoeling. Gericht op het bedrijfsleven, maar ook bereikbaar voor particulieren en kleine ondernemers. Een unieke kans om achter de schermen te kijken bij zo’n toonaangevende onderneming uit de regio. We zijn uitgenodigd op de koffie op 2 juni. Ga je ook mee?

 

De Open Coffee start om 09.00u en duurt tot 11.00u. De entree is gratis. Meld je van te voren via de website aan zodat we je op de gastenlijst kunnen zetten. Het aanmeldformulier vind je onderaan deze pagina. Bij de entree leggen we dan, zoals je van ons gewend bent, een naambadge voor je klaar. We houden rekening met ±45 gasten tijdens de Open Coffee, er is beperkt plaats, meld je dus op tijd aan. Leden van het Maasvallei Netwerk krijgen voorrang wanneer de gastenlijst vol is.

Er kunnen diverse bedrijven van een kort promotiemoment gebruik maken. Wil je dit ook? Neem dan contact met ons op om de opties en tarieven te bespreken en een geschikt moment te plannen.

Tijdens de Open Coffee is er een presentatietafel ingericht waar visitekaartjes, flyers en brochures kunnen worden meegenomen door alle gasten. Speciaal voor leden van het Maasvallei Netwerk is er gelegenheid om eigen promotiematerialen neer te leggen.

 

Voor in je agenda

Open CoffeeDatum: Vrijdag 2 juni
Tijd: 9:00u tot 11:00u. Aansluitend is er optioneel een rondleiding.
Gastlocatie: Hahebo Boxmeer,  (📍Google Maps)
Adres: Hahebo, Graafseweg 23 A, 5831 AA, Boxmeer
Parkeren: Gratis op en rond het eigen terrein
Consumpties: 
Koffie/thee wordt aangeboden door de gastlocatie.
Entreeprijs: Gratis voor leden (sluit je aan)

 

Ik ben nog geen lid, ben ik ook welkom?

Uiteraard, je bent van harte welkom. Je mag natuurlijk gewoon een keer deelnemen, dan zie je direct de waarde van het Maasvallei Netwerk.

Door te netwerken bouw je aan een waardevol netwerk van zakelijke relaties en het zet jou en jouw bedrijf op de kaart. Een Open Coffee is nuttig, maar ook leuk: het is een vorm van sociaal-zakelijk netwerken in een leuke, open en zeer diverse groep ondernemers. Doe je ook mee? We stellen het op prijs als je jezelf als lid wilt aanmelden. Zo ben je aangesloten bij het Maasvallei Netwerk en hoef je niets te missen. We organiseren evenementen en intervisiebijeenkomsten, publiceren ondernemersnieuws en helpen je actief om zichtbaarheid en verbinding te vinden met andere ondernemers. Dat is goed voor je eigen omzet, maar ook erg handig als je een opdracht wilt uitbesteden, producten wilt bestellen of samenwerking zoekt met een ondernemer in de regio. Op die manier investeer je met een lidmaatschap in je eigen zakelijke netwerk! Wil je je nu al direct aanmelden als lid? Dit zijn de opties.

* Let op: De meeste ondernemers stellen geen prijs op recruitmentactiviteiten voor multi-level marketingbedrijven. Daar is deze Open Coffee niet geschikt voor.

 

 

Aanmelden voor de Open Coffee

Wil je met meerdere personen komen? Meld iedereen dan graag apart aan.
Zou deelname aan de regionale ondernemersbeurs in april 2024 voor jou interessant kunnen zijn? Bij interesse nemen we contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.
We sturen je per e-mail een bevestiging. (Geen spam!)

Om ons werk als netwerkorganisatie goed uit te kunnen voeren hebben we je toestemming nodig volgens de AVG-wetgeving.
Mogen we telefonisch, per post of per e-mail contact met je zoeken? We handelen conform ons Privacybeleid en we delen jouw informatie niet met derden.
Omdat contact onderdeel is van onze core-business, namelijk: netwerken', is het noodzakelijk dat je akkoord gaat als je ervoor kiest om deel te nemen
aan de Open Coffees van het Maasvallei Netwerk. Je kunt je toestemming later altijd intrekken.
Ik stem hiermee in en ga tevens akkoord met de Algemene voorwaarden en het privacybeleid.

Leuk dat je er bij bent. Wil je met meerdere mensen komen? Jullie zijn van harte welkom! Meld iedereen apart aan, dan kunnen we een juiste inschatting maken van het aantal bezoekers. Heb je vragen of wil je je toch nog afmelden? Stuur dan een bericht per e-mail via de contactpagina of via Business WhatsApp (0485-202060).

 

 

 

Open Coffee bij Buitenplaats Zevenhutten. Te gast bij Schrijen Afscheid en Herinnering in Cuijk.
Vorige Open Coffee bij Buitenplaats Zevenhutten. Te gast bij Schrijen Afscheid en Herinnering in Cuijk.
Fotografie: John Smits, Bona Pictura.