Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Kennismakingstraining: Beter presteren, mentale rust en betere relaties

Gepubliceerd op: 09-05-2023

We hebben er allemaal wel eens behoefte aan: mentale rust, betere resultaten en/óf prettigere relaties. In een werksituatie, maar ook bijvoorbeeld thuis in privésfeer of in sport. Het is gebleken dat met focus en in balans er veel betere resultaten te behalen zijn. Dat merk je met collega’s, klanten en op het thuisfront. Die balans en focus gaat Mark Theelen laten ervaren tijdens zijn kennismakingstraining succesversnelling die hij de leden van het Maasvallei Netwerk ter kennismaking aanbiedt.

 

Masterclass: Werken aan relaties, mentale rust en succesversnelling. Met Mark Theelen. Psycholoog coach verandermanagement

 

Hoe bereik je samen sneller je doel? Dat gaan de deelnemers beleven met een unieke oefening. Onderwerpen als mindset, communicatie, mentale druk en beter resultaat worden naar aanleiding van die ervaring besproken. ‘Zo voel je als deelnemer dat er meer in zit dan je zelf vooraf gedacht had’. Zegt Mark Theelen. Hij ontwikkelde de methode zelfregulering; omdat iedereen wil groeien, maar niemand verbeterd wil worden. Het is toegepaste psychologie en didactiek gebaseerd op recent wetenschappelijke inzichten.

Je gaat ervaren in welke mindset je het best uit jezelf en uit elkaar haalt. Zelfregulering; een bijzonder innovatief en krachtig leermodel.

We reflecteren op bereikte progressie en hoe die tot stand kwam. In deze kennismakingstraining beleef je zelf het verschil. ‘Je haalt sowieso direct iets uit de training waar je morgen mee verder kan in werk, sport of privé’ aldus Mark Theelen. Hij is trainer en organisatie-psycholoog sinds 1988. Twaalf jaar geleden ontdekte hij de zelfreguleringsmethode. Het is zijn missie om het optimale uit mens en het bedrijf te halen. Enkele kernbegrippen die kenmerkend zijn voor zijn werk zijn: resultaat, trots en voldoening.

 

Wil je deelnemen aan de kennismakingstraining?

Speciaal voor leden van het Maasvallei Netwerk heeft Mark Theelen besloten om een kennismakingstraining te organiseren om de zelfreguleringsmethode te kunnen ervaren. Er is beperkt plaats, dus reageer tijdig om deel te kunnen nemen. Er geldt voor de kennismaking een tarief van slechts €29,50 per persoon. Koffie en thee zijn inbegrepen. Deelnemers die er voor kiezen om meer begeleide zelfregulering met Mark in te plannen, krijgen dit bedrag als korting op de eerste sessies.

De kennismakingstraining vindt plaats op donderdagmiddag 1 juni 2023 van 16u-18.00u bij hotel-rest. van de Valk, in Cuijk. Ontvangst vanaf 15.30u.

De training bestaat uit oefeningen buiten en minimale theorie en reflectie binnen. Bij slecht weer vindt alles binnen plaats.

Bel 06-38702514 of mail nu om je in te schrijven: [email protected]
Als je ook de Maasvallei community-app (van Bundeling) gebruikt, kun je Mark daar ook bereiken voor meer informatie of het vastleggen van deelname.

 

Ledengids

Voor meer informatie vind je Mark Theelen ook in de ledengids.