Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Open Coffee 12 mei: Buitenplaats Zevenhutten, Cuijk

Gepubliceerd op: 13-04-2023

Dit jaar bestaat Schrijen Afscheid en herinnering van ondernemerskoppel Piet en Bianca Schrijen, 75 jaar. In die tijd gebeurde er veel met het bedrijf. Van paard en wagen, tot een eigen crematorium op de Hoenderberg in Cuijk met een eigenwijs en eigentijds karakter. Groot geworden door kleinschalig te blijven: persoonlijk contact, alle tijd nemen en werken met échte aandacht. Dat kenmerkt een hele succesvolle bedrijfsvoering van een diepgeworteld familiebedrijf uit deze regio. Wij zijn uitgenodigd, om buiten emotie, op een beschouwende manier te komen kijken hoe Piet en Bianca succesvol werden in het ondernemerschap en hun verhaal te horen.

We zijn uitgenodigd in Cuijk, bij Buitenplaats Zevenhutten, voor de Open Coffee. Een indrukwekkend bedrijfsbezoek waar mooie contacten kunnen worden gelegd en bestaande relaties kunnen worden verdiept. Meld je snel aan!

 

 

 

De Open Coffee start om 09.00u en duurt tot 11.00u. De entree is gratis. Meld je van te voren via de website aan zodat we je op de gastenlijst kunnen zetten. Het aanmeldformulier vind je onderaan deze pagina. Bij de entree leggen we dan, zoals je van ons gewend bent, een naambadge voor je klaar. We houden rekening met 40~50 gasten tijdens de Open Coffee, er is beperkt plaats, meld je dus op tijd aan. Leden van het Maasvallei Netwerk krijgen voorrang wanneer de gastenlijst vol is. Er kunnen diverse bedrijven van een kort promotiemoment gebruik maken. Wil je dit ook? Neem dan contact met ons op om de opties te bespreken en een geschikt moment te plannen.

 

Voor in je agenda

verse bonenkoffieDatum: Vrijdag 12 mei (Een week later i.v.m. Bevrijdingsdag)
Tijd: 9:00u tot 11:00u. Aansluitend is er optioneel een rondleiding.
Gastlocatie: Buitenplaats Zevenhutten, Cuijk (📍Google Maps)
Adres: Hoenderberg 9, 5431 PC Cuijk, Nederland
Parkeren: Gratis op eigen terrein
Consumpties: 
Koffie/thee wordt aangeboden door de gastlocatie.
Entreeprijs: Gratis voor leden (sluit je aan)

 

Ik ben nog geen lid, ben ik ook welkom?

Uiteraard, je bent van harte welkom. Je mag natuurlijk gewoon een keer deelnemen, dan zie je direct de waarde van het Maasvallei Netwerk.

Door te netwerken bouw je aan een waardevol netwerk van zakelijke relaties en het zet jou en jouw bedrijf op de kaart. Een Open Coffee is nuttig, maar ook leuk: het is een vorm van sociaal-zakelijk netwerken in een leuke, open en zeer diverse groep ondernemers. Doe je ook mee? We stellen het op prijs als je jezelf als lid wilt aanmelden. Zo ben je aangesloten bij het Maasvallei Netwerk en hoef je niets te missen. We organiseren evenementen, publiceren ondernemersnieuws en helpen je actief om zichtbaarheid en verbinding te vinden met andere ondernemers. Dat is goed voor je eigen omzet, maar ook erg handig als je een opdracht wilt uitbesteden, producten wilt bestellen of samenwerking zoekt met een ondernemer in de regio. Op die manier investeer je met een lidmaatschap in je eigen zakelijke netwerk! Wil je je nu al direct aanmelden als lid? Dit zijn de opties.

* Let op: De meeste ondernemers stellen geen prijs op recruitmentactiviteiten voor multi-level marketingbedrijven. Daar is deze Open Coffee niet geschikt voor.

 

Aanmelden voor de Open Coffee

Wil je met meerdere personen komen? Meld iedereen dan graag apart aan.
We sturen je per e-mail een bevestiging. (Geen spam!)

Om ons werk als netwerkorganisatie goed uit te kunnen voeren hebben we je toestemming nodig volgens de AVG-wetgeving.
Mogen we telefonisch, per post of per e-mail contact met je zoeken? We handelen conform ons Privacybeleid en we delen jouw informatie niet met derden.
Omdat contact onderdeel is van onze core-business, namelijk: netwerken', is het noodzakelijk dat je akkoord gaat als je ervoor kiest om deel te nemen
aan de Open Coffees van het Maasvallei Netwerk. Je kunt je toestemming later altijd intrekken.
Ik stem hiermee in en ga tevens akkoord met de Algemene voorwaarden en het privacybeleid.

Leuk dat je er bij bent. Wil je met meerdere mensen komen? Jullie zijn van harte welkom! Meld iedereen apart aan, dan kunnen we een juiste inschatting maken van het aantal bezoekers. Heb je vragen of wil je je toch nog afmelden? Stuur dan een bericht per e-mail via de contactpagina of via Business WhatsApp (0485-202060).

 

Panoramaoverzicht vorige open coffee: NIDUM GraveFoto: Vorige Open Coffee bij NIDUM Grave. Fotograaf: John Smits, Bona Pictura Cuijk.