Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Professioneel vestigingsadres KvK vanuit Cuijk flink populair

Gepubliceerd op: 12-04-2023

Ondernemers hebben steeds vaker een zakelijk postadres of een vestigingsadres nodig voor de Kamer van Koophandel. Daarin voorziet ondernemershuis Staete Vrijdaggevoel. Ze bieden de mogelijkheid om heel eenvoudig een zakelijk inschrijfadres aan te vragen. En ze scannen zelfs de post voor je! Zo heb je eenvoudig een professioneel virtueel kantoor. Nu zelfs met een fikse permanente korting in de vorm van een beursaanbieding tijdens de Maasvallei Mega Expo 2023.

Postadres Staete Vrijdaggevoel

 

Waarom een postadres?

Voor het aanvragen van zo’n zakelijke adres heeft Staete Vrijdaggevoel een snelle en eenvoudige procedure opgesteld. Zodat je snel klaar bent met de aanvraag en jij je als ondernemer kunt focussen op andere belangrijke zaken.

Voorbeelden van ondernemers die gebruik maken van deze service zijn legio.

  • • Populaire influencers die niet hun huisadres via de kamer van koophandel willen openbaren en dus kiezen voor meer privacy.
  • • Ondernemers die in het buitenland wonen, zoals bijvoorbeeld grensbewoners in Duitsland die hun bedrijf in Nederland gevestigd hebben maar werken vanuit huis.
  • • Kapitaalkrachtige ondernemers die het een veiliger idee vinden om geen privéadres te delen met de buitenwereld, maar liever kiezen voor een anoniemer postadres.
  • • Ook de steeds groter groeiende groep jongeren die nog thuis wonen, maar wel willen ondernemen met een professioneel vestigingsadres.

Heb je interesse of heb je nog vragen omtrent de aanvraag, neem dan vooral contact met Staete Vrijdaggevoel op! Wil je meer informatie over een virtueel kantoor? Bekijk dan ook de uitgebreide blog over de 10 tips bij een KvK postadres. https://www.vrijdaggevoel.nl/kvk-postadres-10-tips-bij-een-zakelijk-inschrijfadres/

Het aanvragen van een postadres is mogelijk voor zowel nieuwe bedrijven als al bestaande bedrijven. Het is niet noodzakelijk om zelf uit Cuijk te komen. Als nieuw bedrijf is het ook mogelijk om dit postadres te gebruiken als KvK vestigingsadres. Voor het verkrijgen van dit KvK postadres hoef je alleen online alle formulier in te vullen. Vervolgens zullen ze bij Staete Vrijdaggevoel jouw aanvraag verwerken en stellen ze een huurovereenkomst op. Dit wordt geregeld binnen 24 uur. Na goedkeuring/ondertekening van de overeenkomst wordt de huurovereenkomst definitief en is alles geregeld. Fluitje van een cent dus!

 

Speciale beursactie: forse blijvende korting!

Staete Vrijdaggevoel biedt ondernemers die de Maasvallei Mega Expo 23 komen bezoeken, een speciale beursactie aan. Meld je bij stand 27 laat je Golden Ticket zien en ontvang blijvend €65,- exclusief btw extra korting. Blijvende korting; jaar-na-jaar.

 

Beursactie Mega Expo 2023