Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Gemeenteplein op de Mega Expo 2023

Gepubliceerd op: 08-04-2023

Naast de ruim 40 ondernemers uit de regio zijn ook de gemeentes Gennep, Bergen en Land van Cuijk vertegenwoordigd op de Maasvallei Mega Expo 2023.

Bedrijfscontactfunctionarissen Harm van Braak (Gennep), Hans Driessen (Bergen) en Monique Schaap-Kersten (Land van Cuijk) hebben in aanloop naar de exposantenavond veelvuldig contact met elkaar gehad en een sterke verbinding gevonden. Zij troffen elkaar in deze samenstelling tijdens de voornoemde avond op 30 maart.

 

 

Samen hebben ze het plan opgevat om tijdens de Maasvallei Mega Expo een gemeenteplein te creëren, waar ondernemers uit de regio bij de bedrijfscontactfunctionarissen terechtkunnen voor antwoorden op vragen over het ondernemerschap, zoals: Hoe kan ik starten met ondernemen, waar vind ik een bedrijfspand, hoe zit het met belastingen? Etc.

Tevens kunnen de functionarissen ondernemers helpen met het delen van informatie over trends en ontwikkelingen binnen het ondernemerschap, kennen zij de regio en kunnen zij ondernemers met de juiste netwerken in contact brengen.

De gemeentelijke vertegenwoordigers zijn erg enthousiast over het initiatief van de Mega Expo ’23. Zij geven aan dat ondernemers gebruik kunnen maken van de platforms die de gemeentes bieden, zoals bijvoorbeeld de ondernemersnieuwsbrief van de gemeente Gennep. Deze heeft als doel een betere aansluiting tussen de gemeente en de ondernemers te realiseren, zodat zij de ondernemers van betere service kan voorzien.

Bezoek de gemeentes Gennep, Bergen en Land van Cuijk op het Gemeenteplein bij stand 45, 48 en 49.

 

RESERVEER GRATIS BEZOEKERSTICKETS