Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Job Lefrandt New Business Account Manager en Marketing Manager bij Eshgro

Gepubliceerd op: 05-04-2023

Eshgro heeft aangekondigd dat Job Lefrandt is aangenomen als New Business Account Manager en Manager Marketing. Eshgro is een toonaangevende cloud service provider die organisaties helpt met hun cloud transformatie en het unieke Smarter 365 platform aanbiedt. Deze robotiseert de uitrol en het beheer van moderne werkplekken en zorgt voor een veilige en compliant werkomgeving.

Job Lefrandt, voorheen algemeen directeur bij full-service marketingbureau Yeps, brengt uitgebreide kennis op het gebied van marketing en new business met zich mee. Kristian de Lange, CCO van Eshgro, was onder de indruk van de vaardigheden van Job en zag een uitstekende match voor de combinatierol.

 

 

Eshgro

‘Eshgro is een zeer innovatief bedrijf dat organisaties helpt bij de digitale transformatie en dat ook inzichtelijk maakt met de unieke Smarter 365-oplossing,’ zegt Job. ‘Ik zie het als een uitdaging om mee te bouwen aan Eshgro en het bedrijf nog sterker in de markt te positioneren. Met mijn drive kijk ik ernaar uit om bedrijven aan te sluiten op het Smarter 365-platform en ze de toegevoegde waarde hiervan te laten ervaren.’

Job begint aan zijn nieuwe functie op een moment dat Eshgro enorm groeit en een topspeler is geworden op het gebied van de moderne werkplek en de beveiliging daarvan. Honderden bedrijven met tienduizenden gebruikers gebruiken de oplossingen van Eshgro al en de resultaten spreken voor zich. Klanten verhogen hun rendement en besparen vaak tot 35% of meer, terwijl ze veilig en compliant werken.

 

Gericht op de toekomst

Met de aanstelling van Job Lefrandt als New Business Account Manager en Manager Marketing, is Eshgro vastbesloten om nog verder te groeien en klanten nog beter van dienst te zijn. Eshgro blijft innovatief en de Smarter 365-oplossing blijft uniek in de markt.

 

Meer weten over Eshgro? Kijk op de website: www.eshgro.nl