Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Meerbox opslagunits in Oostrum bij Venray en in Boxmeer

Gepubliceerd op: 06-03-2023

Opslagunits. Ze zijn niet meer weg te denken. Het zorgt voor een opgeruimd huis en levert zoveel extra woonruimte op, dat het een voordelig alternatief is voor verhuizen of aanbouwen. Maar wat tegenwoordig ook een vlucht neemt, zijn kleine ‘hubs’. Opslagunits als depot voor bedrijven die op die manier veel reistijd besparen, maar ook geen duur kantoor hoeven huren. Maak kennis met Meerbox in Oostrum bij Venray en in Boxmeer.

 

 

Groot succes

Toon Zeegers, initiatiefnemer van Meerbox, heeft flink geïnvesteerd om hypermoderne opslagunits aan te kunnen bieden aan particulieren en bedrijven. En het is een groot succes. In Boxmeer zijn de meeste units zelfs al verhuurd. Er is keuze uit diverse groottes, vanaf 6m³ tot 28m³ en beide locaties liggen op korte afstand van elkaar. Zo kunnen inwoners en bedrijven van het Land van Cuijk en Noord-Limburg eenvoudig gebruik maken van deze mooie opslagalternatieven.

De twee vestigingen van Meerbox hebben meerdere verdiepingen en een ruime lift om alle units goed te kunnen bereiken. Het Maasvallei Netwerk was te gast om dit gewaardeerde Premium-lid in beeld te brengen, zodat andere ondernemers kennis kunnen nemen van de opslagdiensten van Toon Zeegers.

 

Meer informatie

Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Meerbox. De contactinformatie staat in de ledengids en op http://www.meerbox.nl.