Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Kom netwerken bij Venlo in Business op 9 maart

Gepubliceerd op: 01-03-2023

Op donderdag 9 maart aanstaande organiseert de Venrayse beursorganisator Omzetters, tevens Premium lid van het Maasvallei Netwerk, de tweede editie van beursconcept Venlo in Business. Locatie van het event is opnieuw het stijlvolle Van der Valk Venlo.

Robert Hoelen, eigenaar van Omzetters, nodigt de leden van het Maasvallei Netwerk van harte uit om Venlo in Business te bezoeken.

Venlo in Business

Robert legt op dit moment de laatste hand aan de voorbereidingen: “Ik ben trots dat we er wederom in geslaagd zijn een veelzijdig deelnemersveld te realiseren. De bezoekende ondernemer en/of professional kan volop inspiratie opdoen. Onze exposanten bieden allerlei oplossingen aan, van online marketing tot energie en van elektrotechniek tot coaching. Zo bieden we onze bezoekers volop gelegenheid tot netwerken en kunnen we ze helpen met hun eventuele ondernemersvraagstuk.”

Bezoekers aan Venlo in Business kunnen hun bezoek compleet maken met het bijwonen van een inspiratiesessie. Zo is er een panelgesprek met als thema ‘Ondernemen is topsport, topsport is ondernemen’, dat georganiseerd wordt door exposant Bol Adviseurs, Premium Partner van Venlo in Business. In het panel neemt onder andere Willem Janssen, technisch directeur van VVV-Venlo plaats. Tevens is er een inspiratiesessie met Martijn van Helvert, voormalig Tweede Kamerlid en nu voorzitter van MKB-Limburg, met als thema ‘De huidige arbeidsmarkt’.

Robert hoopt ook tijdens deze tweede editie te bereiken dat vele nieuwe samenwerkingen ontstaan. Hij zegt hierover: “Dat is uiteindelijke ons bovenliggende doel, ondernemers met elkaar verbinden op een krachtig beursplatform waarbij samenwerkingen voor de lange termijn ontstaan.”

Venlo-in-Business--2023

 

Meer informatie

Venlo in Business, donderdag 9 maart bij Van der Valk Venlo

Openingstijden beursvloer en lezingen: 16:00-21:00u met om 21:15u een afsluitende netwerkborrel

Alle info: www.venlo-in-business.nl

Gratis aanmelden als bezoeker kan via deze link.

Bekijk de website van Omzetters