Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


RECAP: Open Coffee bij Landgoed Bleijenbeek Afferden

Gepubliceerd op: 06-02-2023

Op vrijdag 3 februari waren de ondernemers van Maasvallei Netwerk uitgenodigd voor een Open Coffee op misschien wel de mooiste locatie in de Maasduinen; Landgoed Bleijenbeek in Afferden, waar business, sport en ontspanning een stuk dichter bij elkaar worden gebracht. Ze zijn al langere tijd VIP-Partner en ondersteunen zo het Maasvallei Netwerk op formidabele manier. Nu mochten wij bij hen een kijkje in de keuken nemen.

 

 

 

 

 

 

Landgoed Bleijenbeek

Maud van Oijen, verantwoordelijk voor Sales en events bij Landgoed Bleijenbeek, nam ons mee in de mogelijkheden die het Landgoed te bieden heeft. Men kan hier naast golfen namelijk ook vergaderen, trouwen, heerlijk dineren en lekker borrelen.

De nabij gelegen kasteelruïne Bleijenbeek is onlosmakelijk verbonden met het Landgoed en biedt met een rijk en interessant verleden een kijk op de regio en het verhaal van Bleijenbeek. De kasteelruïne is een prachtig pand dat te zien is vanaf het restaurant en is door iedereen te bezoeken.

Sinds 2016 bevindt zich op deze locatie ook het Nederlands Golfmuseum. De collectie bestaat onder andere uit golfstokken, golfballen en golfsloffen uit lang vervlogen tijden. Het museum is voor iedereen toegankelijk, ook wanneer je geen gebruik maakt van de golfbaan.

 

Startup : Blue Whale Digital

Max Branbergen en Wout Roosjen van Bleu Whale Digital

Tijdens een goede kop koffie of thee met wat lekkers gaven Max Branbergen en Wout Roosjen van startup Blue Whale Digital een presentatie over hun mogelijkheden rondom online marketing. Ze zetten op een slimme manier sociale kanalen in om eerst de klant beter te leren kennen, voordat ze benaderen worden met een aanbod. Door het salesproces om te draaien converteren advertentiecampagnes veel beter.

Deelnemers

We zagen diverse Basic- en Premiumleden en VIP-partners aansluiten als ambassadeurs van hun bedrijven, en natuurlijk diverse nieuwe bedrijven. In totaal bezochten ongeveer 50 ondernemers de Open Coffee.

Enkele voorbeelden

Max Branbergen en Wout Roosjen van Blue Whale Digital, Gert Wolters van Wolters Advies, Wesley Jordans van JK Automatisering, Linda Hoitinga van Coachpraktijk Lizenda, Nicole van Leeuwen van Nic’s Business Support, Kitty Gossens van Adecco, Petra van Geemert van Castra Ad Hoc, Karlijn Wolfs van Vorm & Vast, Carin Fait van Par-Fait Coaching, Brian Wels van Bochane Groep, Haico van Tienen en Gido van Rosmalen van Hahebo, Juliënne de Vrede en Herbert van der Heuvel van Ictoria, Inna Korneeva van Zelda Oost en Mark Theelen van Succes en Geluk Nu.

 

Wil je de volgende keer ook aansluiten? Voel je welkom en meld je direct aan.

DIRECT AANMELDEN

Volgende Open Coffee

Op vrijdag 3 maart vindt de volgende Open Coffee plaats. Het Maasvallei Netwerk is dan te gast bij het Oorlogsmuseum in Overloon. Het belooft wederom een goedbezochte bijeenkomst te worden. Er is plek voor ongeveer 50 deelnemers. Meld je gauw aan en kom andere ondernemers uit de regio ontmoeten.

 

Social media

Hieronder zie je een selectie van foto’s van de ochtend. De foto’s mag je gebruiken op je Social mediapagina’s. Laat zien dat je actief bent in de regio. Als je de hashtag #maasvalleinetwerk gebruikt, dan kunnen wij zien waar de foto’s geplaatst zijn. Als je een beetje thuis bent in Social media, zoek ons dan op en tag ons in je post! We liken dan je bericht en reageren erop, of we delen je bijdrage met onze volgers. Dit vergroot voor iedereen de zichtbaarheid binnen het sociale netwerk. We maken daar heel actief gebruik van.

Like, deel en abonneer op de sociale media van het Maasvallei Netwerk: Facebook | Instagram | LinkedIn | YouTube

 

Foto’s

Bekijk hier alle andere foto’s.
Met dank aan onze huisfotograaf John Smits van Bona Pictura.