Advertentie

Het succes van een organisatie wordt altijd door mensen bepaald

Gepubliceerd op: 04-02-2023

6P PARTNERS BV Consultancy & Coaching zorgt ervoor dat uw organisatie een succes wordt. Want uiteindelijk wordt het succes van een organisatie altijd door mensen bepaald. Als psychologisch specialist helpen zij u om, met het juiste doel voor ogen en met de juiste mensen, de juiste dingen te doen en met plezier de juiste duurzame successen te behalen. Het resultaat? Succes voor de organisatie, behaald met mentaal gezond en gelukkig personeel.

Remy de Wild is sinds kort eigenaar van 6P Partners BV, ontstaan uit de overname van 6P Consultancy BV. Remy vertelt hierover: “In 2004 is dit psychologisch adviesbureau opgericht door senior psycholoog dr. René Jansen. Het succes van 6P Consultancy is te danken aan het inzetten van psychologische tools van de hoogst haalbare kwaliteit, en de door René Jansen zelf ontwikkelde, psychologisch en wetenschappelijk evidence-based 6P methode. Deze is bedoeld om personeel, teams en organisaties succesvol te ontwikkelen. In de afgelopen jaren heeft de 6P methodiek zijn succes bewezen”.

 

 

Toelichting op de 6P’s

Remy geeft een korte toelichting op de 6P’s: “Deze staan achtereenvolgens voor Purpose, People, Proces, Profit / Performance, Pleasure en Partnership:

PURPOSE – het juiste doel voor ogen (de juiste missie, drijfveren achter de organisatie)
PEOPLE – de juiste mensen op de juiste plaats (assessments, psychologisch diepteonderzoek, inzicht)
PROCES – de juiste mensen op de juiste wijze het juiste doel laten bereiken (ontwikkel traject)
PROFIT/PERFORMANCE – met de juiste mensen en het juiste doel voor ogen het juiste resultaat verbeteren, bereiken of overtreffen
PLEASURE – met de juiste mensen intrinsieke arbeidsvreugde en duurzame gezondheid beleven doordat voorzien is in de psychologische basisbehoeften (autonomie, betrokkenheid, competentie)
PARTNERSHIP – met de juiste mensen op de juiste wijze duurzaam samenwerken

 

Een mix van specialismen

De klantenkring van 6P Partners BV beslaat een zeer breed scala aan profit- en non-profitorganisaties, zowel nationaal als internationaal en betreft vaak directies, bestuurders en management.

Het dienstenpakket van 6P Partners BV bestaat uit vier specialismen: assessments, coaching & consultancy, werving & selectie en loopbaanadvies, waarbij hun unieke assessments de basis vormen. Remy: “Elke klantvraag kan vragen om een mix van specialismen. Wij leveren dan ook altijd maatwerk. Onze assessments zijn uniek omdat we hiervoor een zeer brede mix van diverse vragenlijsten gebruiken en deze ook altijd combineren met een persoonlijk diepte-interview. Alleen op deze wijze verkrijgen we echt een goed beeld van de mens”.

Remy noemt het ‘mooi’, en ‘elke keer weer fascinerend’, om te zien dat mensen zich (eindelijk) echt begrepen en geaccepteerd voelen. En dat 6P Partners BV hen op basis van wie ze werkelijk zijn, kan helpen om missie en doelgerichtheid te ontwikkelen. “Het succes van een organisatie is voorspelbaar omdat we weten wie de mens is, en we hem of haar daardoor wetenschappelijk onderbouwd richting het gewenste succes kunnen ontwikkelen”, sluit Remy af.

 

Partners gezocht

Omdat de 6P methodiek zo succesvol is, wil 6P Partners BV deze graag delen. 6P Partners BV is altijd op zoek naar nog meer partners, om hen te helpen in hun ondernemerschap en om de 6P methode meer bekendheid te geven. Partners krijgen het 6P-licentiehouderschap, een eigen assessment en training, persoonlijke ondersteuning, commerciële- en marketingondersteuning en inspirerende meetings om op leuke wijze van en met elkaar te leren. Op die manier maakt 6P Partners BV indirect nog meer organisaties succesvol en nog meer mensen mentaal gezond en gelukkig. Want het gaat altijd om mensen.

 

Meer informatie en de ledengids

Neem eens een kijkje op www.6ppartners.com voor de mogelijkheden voor een partnership of een uitgebreidere toelichting op de werkwijze.
Alle contactinformatie vind je ook terug in de ledengids.