Advertentie

De kracht van content uitbesteden

Gepubliceerd op: 01-02-2023

Als ondernemer ben je een echte duizendpoot. Maar overal goed in zijn? Dat lukt niemand. Zo is het bedenken van toffe content voor veel ondernemers een crime. Allemaal tijd en energie die je kunt besteden aan waar je wél goed in bent. Door content uit te besteden heb je daar geen zorgen meer over! Leer de contentexperts van Maasvallei Netwerk kennen: Jessie en Marloes. Jessie helpt jou met al je visuele communicatie, en Marloes vertelt je verhaal met sterke commerciële teksten.

 

Jessie - jeSocials

Jessie

Met jeSocials richt Jessie zich volledig op Personal Branding: een krachtige merkstrategie neerzetten die perfect past bij jou. Daardoor gaat je doelgroep je herkennen, krijgen ze gevoel bij jouw bedrijf, en zien ze je als de unieke expert die jij bent in jouw vakgebied. Dat bereik je met deze pijlers van Personal Branding:

Grafisch design: de basis van al jouw offline en online uitingen. Mensen houden van plaatjes kijken, dus geef ze iets moois dat jou goed vertegenwoordigt! Denk hierbij aan logo’s, ads en brochures.

Social media: waar je klanten op je wachten. Hier vergroot je je netwerk door te laten zien wie je bent en waar je voor staat. En met een groter netwerk volgt meer omzet! Instagram, TikTok, het zijn perfecte tools voor meer online zichtbaarheid. Áls je weet wat je doet.

Webdesign: omdat je website het middelpunt van je online zichtbaarheid is. Wist je dat 30% van je leads je website skipt als die niet betrouwbaar overkomt? Zorg dus dat je website er goed uitziet én gebruiksvriendelijk is. Door hierbij rekening te houden met SEO word je nog zichtbaarder.

Heb je gebrek aan tijd, inspiratie of expertise om je bedrijf met deze pijlers visueel naar een hoger level te brengen? Jessie doet het graag voor je als personal branding specialist. Neem vrijblijvend contact met Jessie op om te zien hoe jullie samen jou op de kaart kunnen zetten!

Informatie en contact: www.jesocials.nl

 

 

Marloes- Dash of Ginger

Marloes

Marloes is de freelance SEO copywriter van Dash of Ginger! Haar schrijfstijl? Kleurrijk, met een beetje pit en humor. En altijd met je doelgroep centraal. Je verhaal vertel je tenslotte niet om te zenden, maar om ontvangen te worden. Zodat jij op jouw beurt ook wat kunt ontvangen: meer klanten. Marloes legt je uit hoe je dat bereikt met tekst.

Copywriting: een samenspel van schrijfkunst, onderzoek en empathie. Wie is je doelgroep, welk probleem voelen ze? En hoe los jij dat op? Door dat levendig te beschrijven kietel je het onderbuikgevoel van de lezer. Met zo min mogelijk woorden, voor maximale impact. Het doel? Actie. Jouw lezer gaat klikken, kopen of contact zoeken.

SEO: Search Engine Optimization. Zoals Jessie al zei: het vergroot je online zichtbaarheid. Want waar copywriting je lezer kietelt, doet SEO dat bij zoekmachines. Met de juiste zoekwoorden, structuur en SEO-spelregels verwerkt in je teksten laat je Google zien dat jij relevant bent om gevonden te worden. Zo beklim je de ladder van de zoekresultaten op een cumulatieve, duurzame manier. Daarom is SEO the gift that keeps on giving!

Krijg jij geen letter op papier, of krijg je je verhaal juist niet kort en bondig? Ben je niet zeker van je schrijfkunsten, of heb je er gewoon geen tijd voor? Laat Marloes dan je verhaal vertellen op een manier die doelgroep én zoekmachines enthousiast maken. Neem vrijblijvend contact met Marloes op voor gevraagd (en ongevraagd) advies.

Informatie en contact: www.dashofginger.nl

 

Meer informatie en de ledengids

Alle contactinformatie van jeSocials en Dash of Ginger vind je terug in de ledengids.